Rezervă-ți un moment pentru a savura ceașca de cafea din fiecare dimineață. Julius Meinl te încântă cu aroma vieneză și cu gustul intens, de care te bucuri fără vinovăție! Capsulele de cafea Julius Meinl sunt acum 100% compostabile domestic, adică le poți arunca fără grijă la coș sau în compost după utilizare.

Pentru Julius Meinl, inițiativele sustenabile și implicarea în protejarea mediului sunt foarte importante. De aceea, compania relansează gama de capsule 100% biodegradabile, pentru ca acestea să fie chiar mai ușor de reciclat: după utilizare, capsula se poate arunca la coșul de gunoi sau în compost, iar mediul este protejat pentru că ambalajul nu produce deloc deșeuri.

Capsulele sunt fabricate din materiale regenerabile, fără aluminiu, fiind protejate de un sigiliu special conceput pentru a conserva aroma cafelei. Iar consumatorii sunt sensibili la această valoare adăugată produsului lor preferat: la nivel global, 60% dintre clienți consideră că sustenabilitatea este un criteriu important în alegerea unui brand, iar 50% sunt convinși că un ambalaj biodegradabil este o foarte bună soluție sustenabilă.

Mai mult, iubitorii de natură sunt și premiați! În perioada 21 noiembrie 2022 – 4 ianuarie 2023, orice achiziție a unei cutii de capsule Julius Meinl îți poate aduce una dintre cele 3 excursii de două persoane la Viena, orașul în care cafeaua se servește într-un ritual unic și încântător. Mai multe detalii aici.
Gama de capsule compostabile domestic este disponibilă în 6 variante pe care le poți achiziționa din marile lanțuri de hypermarket-uri și online.

Despre cafeaua Juliul Meinl

Ambasador al Culturii Cafenelor Vieneze care sunt parte din patrimoniul UNESCO, Julius Meinl este o cafea râșnită cu grijă în fabricile proprii, din sortimentele Arabica și Robusta provenite din regiuni recunoscute pentru calitatea boabelor: Nicaragua, Honduras, Peru, Brazilia sau America Latină. Capsulele de cafea din gama Inspresso sunt disponibile în 6 variante pline de gust și aromă, delicate și fine ca Lungo Classico, Espresso Crema și Espresso Delizioso sau intense și bogate cum sunt Lungo Forte și Ristretto Intenso. Iar Espresso Decaffeinato este alegerea ideală pentru după-amiază.

Expresso Crema

Este un amestec perfect echilibrat între boabele premium Arabica din Nicaragua și Honduras, cu o notă de Robusta asiatică. Împreună, cele două creează o capodoperă inspirată și delicată a cafelei, cu aromă plină și echilibrată.

Espresso Delizioso

Un blend unic de boabe 100% Arabica din Peru și Honduras, ce oferă o experiență senzorială generoasă de aciditate fructată delicată și un aftertaste plăcut de alune.

Lungo Classico

Un amestec unic 100% Arabica ce spune povești din Brazilia și Columbia - o adevărată epopee a originilor boabelor. Prăjirea dark și mixarea atentă rezultă în această cafea aromată, bine echilibrată, cu o cremă ușoară și fină.

Lungo Forte

Un blend intens și bogat din boabe Arabica și Robusta ce impresionează prin aroma sa bine echilibrată, dulce și un aftertaste persistent.

Ristretto Intenso

Un amestec premium de cafea prăjită ce conţine boabe Arabica din America Latină și Africa de Est, cu un amestec din cele mai bune boabe Robusta asiatice. Melodia aromelor, precum și gustul dulce și cremos îți oferă o senzație absolută de cafea, cu o cremă fină și catifelată.

Espresso Decaffeinato

Un sonet dulce, cu o aromă completă și un gust delicat. Amestecul este format din boabe Arabica din America de Sud și Centrală, precum și din boabe Robusta asiatice și oferă o cremă foarte bogată și catifelată.

Aroma și gustul Julius Meinl sunt păstrate intacte în capsulele 100% biodegradabile, Back-to-nature, pentru a oferi o experiență senzorială completă a cafelei vieneze.

* Această marcă aparține unei terțe părți care nu are legătură și nu este asociată cu Julius Meinl Group.

Sursa foto: https://juliusmeinl.com/ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri