Altex redeschide magazinul din Grand Arena Mall în urma unui proces de extindere și modernizare în valoare de peste 500.000 euro

Retailerul electro-IT Altex România redeschide, din 18 iunie, magazinul din centrul comercial Grand Arena Mall, în urma unor lucrări de extindere, modernizare și tehnologizare, în valoare de 500.000 de euro. Magazinul a fost extins cu 600 de metri pătrați, ajungând la o suprafață de 1.500 de metri pătrați, se arată într-un comunicat de presă.

Noul magazin a fost dotat cu etichete electronice, care permit realizarea de modificări în timp real, iar software-ul utilizat pentru gestionarea datelor elimină orice posibilă greșeală de afișare sau diferență între prețul de la raft și cel de la casa de marcat.

La începutul lunii iunie, Altex România a redeschis și magazinul din Plaza România, iar modernizarea acestuia a însemnat o investiție de 500.000 de euro.

Proiectele de modernizare și tehnologizare a centrelor de servicii Altex fac parte din planul de investiții stabilit de retailer pentru acest an. În 2020, Altex România va investi peste 27 de milioane de euro din fonduri proprii și nu numai în extinderea rețelei, în modernizarea infrastructurii, dar și în tehnologie. Până la finalul anului, retailer-ul va inaugura cel puțin trei noi magazine în Chiajna, Lugoj și Deva și va extinde Centrul Logisitic din Dragomirești cu peste 37.000 mp. De asemenea, Altex România se va axa și pe proiecte de automatizare a activităților desfășurate în zona depozitelor, pe digitalizare și mutarea activității în Cloud (introducere Machine Learning și utilizarea inteligenței artificiale).

În magazinul Altex din Grand Arena Mall clienții vor găsi o gamă de peste 40.000 de produse, servicii de consultanță asigurate de specialiști, dar și oferte special pregătite cu ocazia relansării.

Centrul de servicii Altex din Grand Arena Mall va funcționa în intervalul orar 10:00- 20:00.

Altex România are 125 magazine deschise în țară.

Sursa foto: Altex
Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri