Până pe 21 iulie 2020, în toate hipermarketurile Auchan, precum și în magazinul online auchan.ro, are loc cea de-a XI-a ediție a Târgului de Bere, eveniment prin care Auchan aduce la raft o selecție de sortimente de bere, precum și o gamă variată de produse complementare pentru servirea acesteia, potrivit unui comunicat de presă.

Târgul de Bere înglobează în această ediție peste 300 de articole, atât beri de import, cât și producții locale. În ton cu preferințele consumatorilor români, berile produse pe plan local reprezintă 65% din oferta din acest an, o atenție deosebită fiind adresată microberăriilor românești. Astfel, 13 microproducători de bere sunt prezenți la târgul din acest an, unii dintre aceștia aflându-se pentru prima dată în retail - precum Fabrica de Bere Grivița.

În ceea ce privește oferta berilor de import, clienții vor regăsi la raft specialități de beri bavareze, albe nefiltrate și nepasteurizate, de abație, craft și trapiste, originare din țări precum Franța, Belgia și Germania. Totodată, portofoliul acestei ediții include și specialități bio, precum berile fără gluten, dar și selecții de beri aromatizate și cidru.

Tendințe în consumul de bere

Potrivit datelor companiei, berea blondă rămâne categoria care înregistrează cele mai mari vânzări. De asemenea, în ceea ce privește modul de îmbuteliere, sticla continuă să crească cu cel puțin 10% anual, în timp ce dozele se clasează pe loc secund în topul alegerilor consumatorilor, iar berea îmbuteliată la PET își continuă declinul de la an la an.

Târgul de Bere din acest an se derulează în toate hipermarketurile Auchan, dar și virtual în magazinul online auchan.ro, de unde se pot comanda online sortimentele preferate. Comenzile pot fi livrate la domiciliu la nivel național sau ridicate din cel mai apropiat magazin Auchan prin serviciul gratuit Click&Collect. Totodată, clienții din București pot opta și pentru varianta de comandă online cu livrare în aceeași zi, prin platforma de delivery Lola Market.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi, Auchan are o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro.

Sursa foto: Auchan Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri