Poliţia se dotează cu pistoale Beretta de ultimă generaţie

Poliţia Română se dotează cu armament nou – pistoale Beretta de ultimă generaţie, a anunţat miercuri ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

„Astăzi am avut un eveniment important pentru Poliţia Română, un moment, dacă pot să spun aşa, de răscruce în evoluţia activităţii Poliţiei Naţionale, în special a celei de Ordine Publică şi a Poliţiei Rutiere, pentru că iată, după mulţi zeci de ani, începând de astăzi, Poliţia Naţională se dotează cu armament nou, cu pistoale Beretta de ultimă generaţie, care sunt şi vor fi asamblate în România, la Romarm, la un preţ excelent, jumătate din preţul pieţei comerciale. (…)”, a spus Marcela Vela, la un eveniment de prezentare a noilor achiziţii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă în cazul poliţiştilor, scrie G4Media.

Acest pas important spre normalitate este şi eficient, cu costuri foarte mici şi necesar, dar în mod esenţial este extrem de important pentru siguranţa poliţiştilor şi în acelaşi timp pentru o eficienţă şi o eficacitate a luptei lor împotriva infracţionalităţii

El a precizat că în următoarele două luni toţi poliţiştii vor fi dotaţi cu pistoale Beretta.

Citeste si:
Coronavirus | Poliția a dat aproape 1.000 de amenzi într-o zi
Coronavirus | Poliția a dat...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri