In total 95 de pistoale au fost gasite in coletele abandonate pe camp, in apropierea drumului national (DN) 65B, anunta reprezentantii Politiei Arges, acestea urmand sa fie expertizate pentru a se stabili daca au fost folosite recent sau nu.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Politie Arges, politistii din Serviciul Arme Explozivi si Substante Periculoase au recuperat 95 de pistoale abandonate pe un camp din vecinatatea comunei Cerbu, scrie News.ro.

”Pistoalele se afla in custodia politistilor si urmeaza a fi expertizate pentru a se stabili daca au fost sau nu folosite recent. Primele informatii indica faptul pistoalele ar fi de tip neletal, insa incadrarea juridica exacta va fi stabilita tot in urma exepertizarii”, se arata in comunicat. Politistii au intocmit un dosar de cercetare penala in cauza, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, in care se efectueaza cercetari pentru stabilirea provenientei pistoalelor, mai arata sursa citata.

Un barbat care trecea pe campul care margineste DN 65B Pitesti – Slatina a sunat, sambata, la 112 dupa ce a gasit, la aproximativ 50 – 100 de metri de carosabil, mai multe colete in care se aflau pistoale neletale, cu gaz, au declarat pentru News.ro surse judiciare. Potrivit acestora, barbatul a observat coletele, a deschis unul si a vazut ca in acesta se aflau mai multe cutii. In momentul in care a desfacut una dintre cutii si a constatat ca inauntru se afla un pistol, barbatul a alertat autoritatile.

Sursa foto: PopTika/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri