Focar de COVID-19 la încă o societate din judeţul Prahova. 34 de angajați au fost confirmați

Autorităţile din Prahova au raportat, miercuri, un nou focar de COVID-19 la încă o societate din judeţ, aici fiind depistate 34 de cazuri din cele 101 înregistrate în ultimele 24 de ore.

După ce, zilele trecute, au fost raportate focare la trei societăţi comerciale din Prahova, dar şi la Spitalul de Psihiatrie Voila, Direcţia de Sănătate Publică a mai identificat un focar de COVID-19 la o societate unde, din cei 180 de angajaţi, 34 au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus, se arată într-un comunicat al Prefecturii Prahova, scrie Agerpres.

Citește și Județele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus: Prahova, Argeș și Dâmbovița

În aceste condiţii, capacitatea de producţie a firmei a fost redusă temporar ca urmare a scoaterii din activitate atât a personalului depistat pozitiv, cât şi a contacţilor direcţi. Totodată, a fost realizată şi dezinfecţia generală a unităţii respective.

Conform sursei citate, dintre cele 1.795 de persoane confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 de la începutul epidemiei şi până în prezent, 220 au fost declarate vindecate şi externate, iar 75 au decedat.

Ultimele decese asociate COVID-19 au fost înregistrate la doi bărbaţi, în vârstă de 64, respectiv 66 de ani, care prezentau comorbidităţi.

În secţiile de terapie intensivă sunt internaţi 28 de pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus, dintre care 22 sunt ventilaţi.

Citeste si:
LIVE TEXT | Județele unde trebuie să purtăm masca de protecție și...
LIVE TEXT | Județele unde...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri