Lăptăria cu Caimac își extinde gama de produse cu un nou sortiment, lapte cu ciocolată

Lăptăria cu Caimac își extinde gama de produse cu un nou sortiment, denumit „Ciocolată-n lapte”, care se va găsi, începând cu această săptămână, în magazinele Auchan, Carrefour și Mega Image.

„Cel mai răsfățat produs al nostru este de astăzi pe rafturi! Ciocolată-n lapte, adică o băutură desert 100% naturală, cu ciocolată veritabilă belgiană. Practic, am luat ciocolata cremoasă și am topit-o în lapte proaspăt de la vacă și ca să sudăm relația am pus și puțin zahăr”, a anunțat, pe Facebook, Lăptăria cu Caimac.

Lăptăria cu Caimac ar putea începe la toamnă investiția în sistemul de recuperare și refolosire a ambalajelor. Compania vrea să amplaseze automate pentru colectare în parcările supermarketurilor și în cartiere, urmând să ofere bonuri în valoare de 32 și 35 bani pe sticlă, care să fie folosite în magazinele partenere.

Agroserv Măriuța, compania care deține marca Lăptăria cu Caimac, va lista o emisiune de obligațiuni, în valoare de 3 milioane de euro, în toamna aceasta pe Bursa de Valori București (BVB), pentru a finanța prima etapă din proiectul de recuperare și refolosire a ambalajelor.

Lăptăria cu Caimac are propria fermă de producția a lactatelor. Fabrica de procesare, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi. Lăptăria cu Caimac a înregistrat în 2019 cu o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro, având o echipă de 53 de angajați. Pentru 2020, fabrica estimează vânzări de 11 milioane de euro, o medie de 14 produse distribuite în aproximativ 2.000 de magazine din țară.

Citeste si:
Lăptăria cu Caimac: Tonomate de recuperare a ambalajelor în...
Lăptăria cu Caimac vrea să...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Până la finalul anului, compania va ajunge la 90 de angajați.

Sursa foto: Facebook Laptaria cu Caimac

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri