Cele mai multe buchete de flori primite de cele care își aniversează onomastica de Sfânta Maria conțin trandafiri, de 3 ori mai mulți decât frezii sau hortensii sau alstroemeria, iar aproape 20% sunt livrate în destinații turistice sau de relaxare: la plajă, la munte, în parc, pe terasă sau chiar pe drum, arată datele florăriei online Floria.ro.

Cele mai multe comenzi plasate pentru livrare pe 15 august vin din sudul țării, în timp ce centrul și nordul țării este mai activ în comenzi pe 8 septembrie, când se serbează Sfânta Maria din nou.

Peste 1,8 milioane de femei din România își sărbătoresc onomastica de Sfânta Maria.„ De la an la an, Floria.ro înregistrează comenzi tot mai numeroase de buchete de flori și din afara țării, însă anul acesta ele sunt afectate de contextul pandemic.

„De la an la an avem mai multe comenzi, iar 2020 vine și cu un specific aparte, având în vedere precauția în a organiza petreceri și contextul cauzat de munca remote. Din străinătate pentru livrare în România sunt mult mai multe comenzi, mai ales că anul acesta sunt mai puțini români veniți acasă în vacanța tradițională din august. Cele mai îndepărtate comenzi au venit din Hong Kong, Japonia, Canada, Maroc sau Brazilia. Pe de altă parte, din România în alte țări deși avem multe comenzi, întâmpinăm dificultăți în livrare, deoarece multe destinații sunt încă închise”, a precizat Marina Popescu, director general Floria.ro.

Livrări în destinații neobișnuite

Pentru că 15 august este în plin sezon estival și întotdeauna zi liberă, un procent important din numărul comenzilor se livrează pe plajă. Alte comenzi au ca destinatar persoane aflate la munte sau chiar în parc ori la restaurant.

Cele mai multe solicitări sunt pentru buchete care conțin exclusiv sau parțial trandafiri, numărul trandafirilor comandați pentru Mariile sărbătorite depășind 1.000 în fiecare an.

Floria.ro a aniversat în luna iulie 10 ani de online.

Sursa foto: Floria.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri