Carrefour și Biodeck lansează primul set de picnic compus din ambalaje realizate din plante

Carrefour și Biodeck lansează primul set de picnic compus din ambalaje realizate din plante, disponibil în două variante, pentru 6 și 12 persoane, potrivit unui comunicat de presă.

Setul de picnic prietenos cu natura este disponibil în 2 variante, pentru 6 și 12 persoane și conține toate ustensilele necesare unui picnic reușit: farfurii din trestie de zahăr, pahare din carton, tacâmuri: linguri, cuțite și furculițe, șervețele și role de saci menajeri necesari pentru a aduna resturile rămase.

Seturile de picnic, în ediție limitată, vor fi disponibile pe toate rafturile hipermarket-urilor Carrefour și online, în platforma Bringo, începând cu 19 august.

„Campania „Picnic prietenos cu natura” propune o ieșire responsabilă la picnic, unde nu deranjăm natura, adunăm resturile rămase și le aruncăm în coșurile de gunoi corespunzătoare, folosim ambalaje realizate din plante, ne asigurăm că distracția și grija pentru mediu merg tot mai bine împreună. În completarea setului de picnic, Biodeck oferă publicului și un scurt ghid pentru un picnic responsabil, care poate fi accesat online, la urmatorul link: Ghid picnic prietenos cu natura sau scanând QR CODE-ul de pe cutia de picnic”, se arată în comunicatul de presă.

Citeste si:
Carrefour a deschis al 40-lea hipermarket din România
Carrefour a deschis al doilea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri