Carrefour și Biodeck lansează primul set de picnic compus din ambalaje realizate din plante, disponibil în două variante, pentru 6 și 12 persoane, potrivit unui comunicat de presă.

Setul de picnic prietenos cu natura este disponibil în 2 variante, pentru 6 și 12 persoane și conține toate ustensilele necesare unui picnic reușit: farfurii din trestie de zahăr, pahare din carton, tacâmuri: linguri, cuțite și furculițe, șervețele și role de saci menajeri necesari pentru a aduna resturile rămase.

Seturile de picnic, în ediție limitată, vor fi disponibile pe toate rafturile hipermarket-urilor Carrefour și online, în platforma Bringo, începând cu 19 august.

„Campania „Picnic prietenos cu natura” propune o ieșire responsabilă la picnic, unde nu deranjăm natura, adunăm resturile rămase și le aruncăm în coșurile de gunoi corespunzătoare, folosim ambalaje realizate din plante, ne asigurăm că distracția și grija pentru mediu merg tot mai bine împreună. În completarea setului de picnic, Biodeck oferă publicului și un scurt ghid pentru un picnic responsabil, care poate fi accesat online, la urmatorul link: Ghid picnic prietenos cu natura sau scanând QR CODE-ul de pe cutia de picnic”, se arată în comunicatul de presă.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri