În contextul actual, Sphera Franchise Group continuă planurile de dezvoltare stabilite pentru acest an și inaugurează un nou restaurant KFC în România. În luna noiembrie a anului 2019, Sphera Franchise Group a deschis prima sa unitate KFC din județul Dâmbovița, un restaurant de tip Drive-Thru, respectiv KFC Cube Center, iar în prezent, odată cu noua inaugurare, clienții se pot bucura de produsele Colonelului Sanders într-o nouă locație – Dâmbovița Mall.

Restaurantul este realizat în conformitate cu standardele de siguranță KFC, precum și cu cele impuse de autorități în actualul context socio-sanitar și pune la dispoziția clienților multiple facilități: kiosk-uri care eficientizează preluarea comenzilor și sistemul fusion care presupune un customer display pe care clienții își pot urmări comanda.

Locația are o suprafață de 175 mp și este situată pe Bulevardul Regele Carol I nr. 51. Pentru a se alinia cu rigurozitate actualelor măsuri de siguranță, angajații din restaurant vor fi dotați cu mănuși și măști de unică folosință, iar suprafețele din bucătarie și din întreaga locație vor fi dezinfectate de mai multe ori pe zi. De asemenea, în incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiind încurajată plata cu cardul.

Momentan, restaurantul este deschis în regim take away, până la noi directive din partea autorităților.

Odată cu dezvoltarea celei de-a doua unități din județul Dâmbovița, Târgoviște, KFC România creează noi locuri de muncă și angajează 35 de persoane în funcţii precum: Lucrător Bucătărie, Casier, Bucătar, Asistent Manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

Industria HoReCa traversează în prezent o situație delicată, iar fiecare aport adus în vederea restabilirii unui echilibru ne oferă încrederea într-un viitor mai aproape de normalitate. Investigăm constant piața și alegem orașe-cheie pentru extinderea la nivel local, așa cum este și cazul orașului Târgoviște.

Marian Gogu, Director General, KFC România

Sphera Franchise Group S.A. este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, Grupul operează restaurante la Chişinău, Republica Moldova și în Italia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri