Flanco a deschis primul shop-in-shop în parteneriat cu Kaufland, în Târgu Jiu

Flanco Retail, compania românească prezentă pe piața autohtonă din 1994, a deschis, în parteneriat cu Kaufland România, primul magazin de tipul shop-in-shop. Situat în Târgu Jiu, acesta este primul astfel de spațiu pentru cei doi parteneri și face parte dintr-un proiect ce urmează a fi dezvoltat și în alte magazine Kaufland din România, potrivit unui comunicat de presă.

Magazinul Flanco shop-in-shop din interiorul Kaufland Târgu Jiu este deschis clienților din luna august. Conceptul presupune îmbinarea a două magazine în același spațiu comercial, fiecare funcționând separat, ca magazine independente. Acest proiect își propune să le aducă clienților o gamă de electronice, produse IT și telecom, electrocasnice mici și mari și să le ofere, în același timp, posibilitatea să-și facă și cumpărăturile de strictă necesitate.

Până la finalul acestui an, proiectul urmează să fie dezvoltat și implementat și în alte spații Kaufland din România.

Magazinul Flanco are o suprafață de 350 de metri pătrați, iar clienții care îl vizitează pot găsi de la electrocasnice mici, precum cele pentru bucătărie, îngrijire personală și tehnologie, până la electrocasnice mari – aparate frigorifice, echipamente incorporabile, aragazuri și mașini de spălat. Flanco va avea zece consultanți de vânzări. De asemenea, magazinul funcționează ca punct de ridicare pentru comenzile plasate online, pe flanco.ro.

Ai un magazin online sau ești pasionat de shopping online? Fii alături de noi la ecomTEAM2020 pe 28 și 29 septembrie. Înscrie-te în comunitatea noastră AICI.

Citeste si:
Rabla la electrocasnice: cum poți primi reduceri la echipamentele...
Rabla la electrocasnice 2021:...

Magazinul Kaufland din Târgu Jiu are o suprafață de aproximativ 6.350 metri pătrați. Alături de produsele alimentare și de un raion de pește, clienții au la dispoziție și produse de menaj, textile, papetărie, jucării, articole de sezon, la care se adaugă oferte speciale săptămânale.

Magazinul Flanco este poziționat în incinta Kaufland Tg. Jiu – Luncilor de pe strada Termocentralei, nr. 2A. Programul de lucru este de luni până sâmbătă, de la ora 7:00 la 22:30, respectiv 8:00-20:00, duminică.

Flanco este un retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 156 de magazine, aflate în 116 orașe ale României.

Kaufland este o companie de retail din Europa, cu 1.300 de magazine, 132.000 de angajați în 8 țări și o rețea de 133 de magazine în România.

Citeste si:
Kaufland lansează o aplicație pentru reducerea obezității infantile
Kaufland lansează o aplicație...

Sursa foto: Flanco
Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri