Pe 27 aprilie, Flanco inaugureaza in Bucuresti un nou tip de magazin, atat in reteaua sa, cat si in piata: primul outlet de produse electro-IT. In contextul eficientizarii retelei, Flanco a decis sa repozitioneze magazinul Flanco Mihai Bravu ca outlet, cu reduceri considerabile de pret la produse din toate categoriile.

“In contextul unui consum in crestere, dar si al unui retail traditional confruntat cu provocari specifice erei digitale, trebuie sa ne adaptam. Anul trecut, asta a insemnat sa inchidem magazine in marile centre comerciale si sa ne concentram pe deschideri de spatii stradale si boxuri in parcuri comerciale. De data asta, a insemnat sa transformam un magazin, cu o pozitie cheie si un spatiu amplu de depozitare, in singurul outlet de produse electro-IT, din Bucuresti”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail

Incepand din 27 aprilie, gama de produse din magazinul Flanco Mihai Bravu va fi formata din produse resigilate sau in lichidare de stoc, toate cu reduceri de pret consistente, care pot ajunge pana la 80%. Vor fi comercializate produse electro-IT din toate categoriile, cu exceptia accesoriilor, cu accent pe electrocasnice mari si televizoare. Astfel, clientii vor putea cumpara televizoare de la 299 lei, masini de spalat si aragazuri de la 399 lei, aspiratoare de la 99 lei.

“Este foarte important ca toti clientii care aud termenul <<outlet>> sa stie la ce sa se astepte. Vorbim despre o categorie de produse noi, care functioneaza in parametri normali, insa ale caror ambalaje au fost desigilate – fie pentru ca au fost cumparate si ulterior returnate, fie pentru ca au fost expuse temporar intr-unul dintre magazinele noastre. Acestea pot avea, uneori, mici imperfectiuni estetice, care nu le afecteaza functionalitatea, dar, de cele mai multe ori, sunt impecabile, fara niciun fel de urme. Tocmai de aici vine marele avantaj al unui astfel de magazin fizic – poti sa vezi si sa verifici produsul, inainte de a decide daca vrei sau nu sa il cumperi”, explica Dragos Sirbu.

Pe langa produse la preturi mici, pentru orice buzunar, clientii vor avea si alte beneficii, disponibile exclusiv in outletul Flanco Mihai Bravu: transport gratuit pentru toate produsele si finantare prin 15 rate fara dobanda, cu pre-aprobare in 10 minute, fara adeverinta, pentru achizitii de peste 1.500 lei, prin credit Cetelem.

Outletul Flanco Mihai Bravu este pozitionat pe strada Racari nr. 5, in proximitatea Kaufland, iar programul de lucru ramane neschimbat: 9:00-21:00, de luni pana sambata, respectiv 10:00-20:00, duminica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri