Amazon lansează magazinele online de lux

Amazon a lansat magazinele de lux, disponibile doar pentru abonații Amazon Prime din SUA. Americanii pot face cumpărăturile doar dacă sunt invitați și, deși aceștia pot solicita o invitație, există deja o listă de așteptare, transmite CNN.

„Luxury Stores” este o experiență „magazin într-un magazin”, care le oferă clienților diverse funcții de navigare online, cum ar fi vizualizarea în format de 360 de garde a magazinului din aplicația Amazon.

De asemenea, aplicația include acces exclusiv: Amazon s-a asociat cu brandul Oscar de la Renta pentru lansarea magazinului de lux, oferind cumpărătorilor acces rapid la colecțiile de pre-toamnă și toamnă / iarnă 2020 ale designerului, care sunt disponibile în prezent doar la propriile magazine ale casei de modă și pe site-ul web al designerului.

Amazon va lucra în parteneriat și cu alte nume recunosute în lumea modei. Lansarea noului magazin de lux vine într-un moment interesant, deoarece există o cerere mai mică pentru moda de lux, iar pandemia continuă să schimbe modul în care trăim.

„Conceptul magazinului a fost inspirat de feedback-ul din partea membrilor Prime care doresc să poată cumpăra brandurile preferate de lux în magazinul Amazon”, a declarat Christine Beauchamp, președintele Amazon Fashion.

Citeste si:
Amazon introduce plata cu palma
Amazon introduce plata cu palma
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Amazon și-a intensificat eforturile de angajare în timpul pandemiei. Compania angajează încă 100.000 de persoane în SUA și Canada, în urma unei creșteri a vânzărilor în timpul pandemiei. De asemenea, compania a început să angajeze 100.000 de persoane în martie, 75.000 în aprilie și 33.000 la începutul acestei luni. În total, Amazon a pus la dispoziție peste 300.000 de locuri noi de muncă de la începutul pandemiei și până în prezent.

Sursa foto: Sundry Photography / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri