Prima revizie a mașinii

De obicei, în manualul autovehiculului este specificată recomandarea cu privire la prima revizie generală. Însă, depinzând de modelul mașinii, momentul reviziei poate diferi.

La această primă revizie sunt verificate schimbul de ulei și dacă este necesar efectuarea unui nou schimb de ulei, filtrul de cabină sau filtrele de aer. În plus, mai pot fi verificate lichidul de răcire, lichidul de frână, dar și uleiul din cutia de viteze.

Construite drept automobile puternice și de lungă durată, autovehiculele BMW nu se lasă intimidate de prima groapă. Însă pentru o călătorie fără griji, reprezentanții BMW România s-au gândit să faciliteze accesul autovehiculelor produse înainte de 2015 în zona de service a companiei.

Prin urmare, piese precum plăcuțe și discuri de frână sau filtre de aer pot fi schimbate în oferta companiei, valabilă până la finalul anului.

Citeste si:
Cum știi că ai cumpărat o mașină second-hand bună
Cum știi că ai cumpărat o...

Spre exemplu, pentru un BMW Seria 3, dintre anii 2004-2015, un pachet de înlocuire discuri și plăcuțe de frână față pornește de la 2.038 de lei.

Cât despre pachetul de înlocuire discuri și plăcuțe de frână spate, acesta începe de la 1.754 de lei.

Următoarele revizii

Din nou, depinzând de modelul autovehiculului, următoarele revizii pot fi programate după alți maximum 15.000 de kilometri rulați. Acestea vizează nu doar filtrele de aer sau schimbarea plăcuțelor de frână, ci și verificarea cutiei de viteze sau filtrul de combustibil.

Citeste si:
Cum să vinzi rapid o mașină second-hand
Cum să vinzi rapid o mașină...

În plus, dacă parbrizul sau bateria au de suferit, BMW propune schimbarea acestora în cadrul aceleiași oferte.

Cu alte cuvinte, dacă aveți planuri de Revelion și un BMW mai ”bătrân” de cinci ani dați o fugă într-unul din service-urile brandului. Reprezentanții companiei vă așteaptă cu articulații și frâne noi pentru șoselele românești.