Kaufland, unul dintre cei mai mari retaileri din România, vrea să deschidă alte noi magazine anul acesta în regiunile Muntenia, Moldova și Transilvania. Pe 23 septembrie, retailerul a inugurat cel mai nou magazin Kaufland din București, pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești.

Compania a dublat pentru acest an bugetul de investiții la o valoare de 300 milioane euro. Pentru anul financiar 2020, compania are bugetată deschiderea de 13 magazine noi, dintre care șase au fost deja inaugurate.

De asemenea, reprezentanții Kaufland spun că au în plan deschiderea de supermarketuri și în centrele comerciale, nu doar magazine proprii.

„Anul trecut am deschis un Kaufland într-un mall din Sibiu. Vrem în continuare să cooptăm parteneri care inaugurează mall-uri pentru a deveni un supermarket de proximitate”, au declarat reprezentanții Kaufland, pentru wall-street.ro.

În 2019, Kaufland România a investit 142 milioane euro în achiziția de terenuri, modernizarea magazinelor, tehnologii noi, expansiune și construcții.

Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în opt țări.

Sursa foto: Kaufland Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Nicolae
 Raluca a studiat Jurnalism la Universitatea Hyperion din București și a urmat un master în Comunicare mediatică și publicitate, în cadrul aceleiași instituții. Ea și-a început activitatea în presă în 2019, în departamentul economic al grupului Mediafax. În perioada 2019-2020, Raluca a acoperit domeniile start-up și fintech în cadrul Adevărul Financiar , publicație care face parte din grupul Adevărul . S-a alăturat echipei...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri