Rabla pentru electrocasnice la Flanco: Cum poți obține o reducere de 200 de lei?

Flanco participă și în acest an la programul „Rabla pentru electrocasnice”, atât cu toate cele 156 de magazine din toată țara, cât și online. Clienții vor primi vouchere de 200 de lei în schimbul electrocasnicelor mari, uzate.

Voucherele pot fi folosite la cumpărarea oricărui produs din portofoliul Flanco. De asemenea, Ministerul Mediului va acorda cumpărătorilor alte vouchere valorice, în schimbul predării unui deșeu electrocasnic.

Reprezentanții Flanco spun că în programul de anul acesta se axează mai mult pe televizoare, mașini de spălat și frigidere, întrucât sunt cele trei categorii de produse de valoare mare și de folosință îndelungată.

Electrocasnicele mari, precum mașinile de spălat, combinele frigorifice sau aparatele de aer condiționat, au în România o durată medie de utilizare de 6-8 ani, mult peste media europeană, fapt care explică necesitatea acestui program.

„Românii își schimbă rar sau foarte rar electrocasnicele din diverse considerente – în primul rând financiare, dar și funcționale sau emoționale, iar programul Rabla nu face decât să le dea un impuls suplimentar, atunci când trebuie să ia o decizie bună atât pentru ei, cât și pentru mediu”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Citeste si:
Flanco lansează în toată țara serviciul de livrare și ridicare din...
Flanco lansează în toată țara...

Cun număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 156 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 orașe ale României.

Sursa foto: Flanco

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri