Mega Image își lansează marca proprie de produse BIO

Mega Image lansează în România o nouă marcă proprie de produse alimentare, Nature’s Promise, care are la bază doar ingrediente naturale, bogate în nutrienți sau certificate bio.

Noua gamă este produsă fără aditivi, coloranţi sau conservanţi sintetici. Nature’s Promise este un brand creat în Statele Unite ale Americii, care include o varietate de produse alimentare dedicate celor care aleg să consume produse sănătoase și nutritive, bio, fără ingrediente artificiale.

În România, Mega Image va aduce o varietate de produse Nature’s Promise, din categorii diverse: produse alimentare bio, cereale, fructe uscate, făină și paste făinoase, biscuiți, uleiuri, alimente fără gluten.

Care sunt prețurile produselor

Produsele Nature’s Promise sunt disponibile într-o selecție de 100 de magazine Mega Image și în supermarketul online, urmând să fie extinse în întreaga rețea.

Câteva prețuri pentru gama BIO Mega-Image

Citeste si:
Mega Image donează 25.000 euro pentru renovarea secției de...
Mega Image donează 25.000...
  • 8 lei - fulgi de ovăz fără gluten
  • 4 lei - biscuiți cu ovăz și ciocolată
  • 14 lei - spaghete fără gluten
  • 30 lei - ulei de semințe de susan
  • 10 lei - năut

Găsiți aici toată gama BIO lansată de Mega Image.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 817 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea, Sibiu şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri