S-a deschis un nou magazin Nike în România

Sport Time Balkans, noul distribuitor al brandului Nike, deschide primul magazin Nike din România în spațiul comercial Mega Mall din București. Nike Mega Mall este primul magazin din cele șase anunțate de către Sport Time Balkans pentru această toamnă – trei magazine Nike în România și trei magazine în Bulgaria.

Cu o suprafață de 286 metri pătrați și un design modern, magazinul Nike din Mega Mall s-a redeschis cu un nou concept de retail și cele mai noi colecții de alergare, fitness, colecții destinate copiilor și articole de lifestyle și streetwear.

“Vom deschide în cel mai scurt timp încă două magazine Nike în București, respectiv Brașovși trei magazine Nike în Bulgaria în Sofia și Plovdiv”, spune Gabriel Maranca – General Manager Sport Time pentru România și Bulgaria.

Magazinul Nike Mega Mall s-a redeschis în aceeași locație de la etajul 1 și este deschis de luni până duminică în intervalul orar 10:00-22:00.

Sport Time Balkans este partenerul și distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru 6 teritorii din regiunea Balcanilor și deține acorduri comerciale pentru încă două țări. Începând cu 1 iunie 2020, compania a preluat distribuția exclusivă a bradului Nike pentru România și Bulgaria.

Citeste si:
Un brand de articole sportive deschide un nou magazin
Un brand de articole sportive...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri