Beko lansează electrocasnicele care te ajută să lupți împotriva COVID-19

Beko, brandul de electrocasnice, lansează HygieneShield, o gamă de produse de uz casnic, prin care consumatorii își vor putea dezinfecta mai eficient spațiul de acasă.

Noua gamă cuprinde șapte electrocasnice dotate cu programe și funcții de dezinfectare a alimentelor ambalate și a obiectelor personale, care îi vor ajuta pe consumatori să rămână în siguranță acasă și, astfel, să se adapteze noului context. Linia HygieneShield a fost dezvoltată ca urmare a cercetărilor de piață desfășurate în întreaga lume.

Electrocasnicele au capacitatea de a elimina peste 99% din bacterii și virusuri (inclusiv coronavirus). Noua linie Beko utilizează aburul și căldura, astfel încât consumatorii să poată obține acasă cele mai bune rezultate de igienizare.

„Tehnologiile noastre sunt testate, independent, de Airmid Health Group, o organizație de cercetare biomedicală. Este dovedit că noile sisteme incluse în mașinile de spălat rufe și cele cu uscător, cuptoarele și frigiderele din gama HygieneShield sunt capabile să reducă în proporție de peste 99% virusul. Testele realizate de Airmid pentru sterilizatorul UV multifuncțional și uscătorul de haine sunt în desfășurare și ne așteptăm să finalizăm procesele de testare și certificare până în noiembrie. Mașinile de spălat vase sunt testate, independent, de Universitatea de Științe Aplicate Rhine-Waal și se așteaptă ca procesul de testare și certificare să fie finalizat în octombrie”, a declarat Hakan Bulgurlu, CEO Arçelik.

Produsele gamei HygieneShield

  • Sterilizator UV multifuncțional

Potrivit unor studii, coronavirusul poate supraviețui până la cinci zile pe suprafețele netede, dar sterilizatorul cu lumină UV este capabil să igienizeze acasă o gamă largă de obiecte. Cheile, telefoanele, portofelele, produsele ambalate din supermarketuri, pungile de plastic, biberoanele și jucăriile pot fi curățate în siguranță, într-un ciclu de 20-40 de minute, fără a deteriora obiectele. Acest dispozitiv inteligent poate fi depozitat oriunde în casă, iar afișajul său tactil îl face ușor de utilizat.

Citeste si:
Arctic donează electrocasnice de peste 1 milion de lei pentru spitale
Arctic donează electrocasnice...
  • Frigider cu sertar cu lumină UV pentru dezinfectare

Combina frigorifică Beko din gama HygieneShieldeste prevăzută cu un sertar special cu lumină UV care elimină virusurile, bacteriile și germenii. Pot fi dezinfectate produsele alimentare aflate în ambalajul original și sigilat, fiind eliminate peste 99% din bacterii și virusuri, în aproximativ 40 de minute.

  • Uscător de rufe cu lumină UV

Uscătorul de rufeelimină bacteriile și virusurile și asigură dezinfectarea hainelor într-un mod sigur și convenabil. Programul UV Hygienic Refresh poate igieniza și reîmprospăta până la șase piese vestimentare uscate. În schimb, programul UV Hygienic Dryingusucă și dezinfectează până la 5 kg de rufe spălate, inclusiv hainele care necesită spălare la temperaturi scăzute.

  • Mașină de spălat rufe și mașină de spălat cu uscător HygieneShield

Încă nu se știe cu exactitate cât timp poate supraviețui noul coronavirus pe țesături, așa că mulți oameni au început să spele hainele la programe mai lungi și la temperaturi mai ridicate – un lucru costisitor, nesustenabil și care riscă să deterioreze țesăturile.

Cu un algoritm inteligent, un canal de încălzire suplimentar și un sistem de ventilație, programul dedicat pentru igienizare umple tamburul cu aer fierbinte pentru a menține rufele la 60°C,oferind o igienizare fără apă. Mai mult de 99% din virusuri și bacterii sunt eliminate în doar 58 de minute, dintr-o cantitate de 2 kg de haine. Astfel, se pot face economii, mediul înconjurător fiind protejat prin evitarea utilizării de substanțe chimice și a apei în plus.

Citeste si:
Ce reduceri aduce programul RABLA pentru electrocasnice
Ce reduceri aduce programul...
  • Cuptor încorporabil cu abur saturat și căldură

Acest cuptor nu doar gătește mâncarea, ciasigură și un nivel optim de igienizare. Folosind puterea excepțională de dezinfectare a aburului saturat și a căldurii, au fost dezvoltate două programece funcționează la 70 °C și respectiv 120 °C. Utilizarea cuptorului la 70 °C timp de 15 minute va dezinfecta suprafețele alimentelor ambalate, fără a afecta gustul și structura produselor. Utilizarea cuptorului la 120 °C timp de 20 de minute va igieniza articole precum boluri metalice și produse din sticlă.

  • Mașina de spălat vase HygieneShield

Pentru o igienizare suplimentară, mașina de spălat vase încorporează funcții cu abur și clătire cu apă fierbinte. Mașinile de spălat vase cu funcția HygieneIntense oferă programe de dezinfectare utilizând temperaturi mai ridicate, de 60 °C (în timpul spălării principale) și 70 °C (clătire cu apă caldă). Tehnologia permite ca temperatura de peste 60 °C să fie menținută timp de 50 de minute, pentru o dezinfectare optimă a articolelor din bucătărie. Funcția Hygiene Intense oferă un pas suplimentar de clătire pentru a crește și mai mult nivelul de igienă. Tehnologia estetestată, independent, de Universitatea Rhine Waal.
Beko este marca internațională de electrocasnice a Arçelik Group și este prezentă în peste 140 de țări din întreaga lume.
Beko a intrat în portofoliul Arctic în 2003, la scurt timp după preluarea pachetului majoritar al Arctic de către grupul Arçelik.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri