AFI deschide primul mall din România în timpul pandemiei

AFI Europe Romania inaugurează AFI Brasov, un proiect mixt dezvoltat în centrul României, la Brașov. Cel mai nou proiect se alătură celor două mall-uri Afi Cotroceni ș Afi Ploiești.

AFI Brașov este dezvoltat pe trei etaje cu o suprafață închiriabilă totală de 45.000 mp și birouri de tip clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală de 15.000 mp, construite deasupra centrului comercial.

„Am reușit cu ajutorul chiriașilor să finalizăm proiectul AFI Brașov și să îl deschidem cu majoritatea magazinelor pregătite de lansare. AFI Brașov este cel mai mare proiectul al nostru inaugurat anul acesta în urma unei investiții de 148 milioane de euro”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.

Amplasat în centrul istoric al orașului, AFI Brașov pune la dispoziția vizitatorilor peste 100 de branduri internaționale de fashion & beauty, precum și branduri de renume local, locuri de joacă, sală de fitness, un centru de divertisment, bănci, farmacii și un hypermarket Carrefour.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, operează în Europa Centrală şi de Est din 1997.Portofoliul AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business şi dezvoltări rezidenţiale de mare amploare şi dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.

Citeste si:
Carrefour a deschis al 40-lea hipermarket din România
Carrefour a deschis al doilea...

AFI Europe este prezentă în România din 2005. Compania a dezvoltat și gestionează AFI Cotroceni, cel mai mare și de succes mall din România și unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală și de Est. Centrul comercial se întinde pe o suprafață închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați (GLA) și oferă vizitatorilor săi o zonă extinsă dedicată activităților de divertisment, care include o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber și peste 300 de magazine ale brandurilor locale și internaționale, vizitate în medie de 50.000 de clienți pe zi.

În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploiești, primul și singurul mall modern dezvoltat în centrul orașului Ploiești, în urma unei investiții de peste 50 de milioane de euro. Centrul comercial are o suprafață închiriabilă (GLA) de 34.000 de metri pătrați, disponibilă pe două etaje ce cuprind peste 100 de branduri naționale și internaționale, alături de peste 7.000 de metri pătrați de divertisment.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri