FOTO REPORTAJ: Cum arată primul mall din România deschis în timpul pandemiei?

Deschiderea centrului comerical AFI Brasov a fost întârziată din cauza pandemiei de COVID-19, însă acum, cinci luni mai târziu, AFI Europe Romania a inaugurat primul mall din țără în timpul pandemiei.

„AFI Brașov reprezintă o investiție pe termen lung. Suntem de părere că odată ce pandemia se va sfârși, consumatorii se vor întoarce în mall-uri pentru a se relaxa, socializa și face cumpărături”, spune Doron Klein, CEO AFI Europe România.

Cu o suprafață închiriabilă totală de 45.000 mp, mall-ul pune la dispoziția vizitatorilor peste 100 de branduri internaționale de fashion&beauty, precum și branduri de renume local, locuri de joacă, sală de fitness, un centru de divertisment, bănci și farmacii. "Căpșuni pe umeraș" sau "Luxury" sunt două dintre brandurile de haine din Brașov care vor putea fi găsite în noul mall.

„În Brașov ne concentrăm în primul rând să atragem comunitatea locală. Este o comunitate mare și întregul mall a fost construit pentru a satisface nevoile acesteia. În plus, atunci când pandemia se va termina, turiștii se vor întoarce în acest oraș în timpul verii și iernii”, spune Doron Klein.

Citeste si:
Cât timp vom mai purta mască? Ce spun experţii
Cât timp vom mai purta mască?...

Suport pentru partenerii AFI Brașov

Deoarece pandemia de COVID-19 a afectat activitatea multor retaileri, reprezentanților AFI Europe România spun că partenerii acestora vor primi sprijin pentru a trece cu brio peste această perioadă. Sprijinul pentru parteneri poate fi oferit prin diverse forme, fiind adaptat în funcție de nevoile fiecărui comerciant.

„Continuăm să monitorizăm activitatea și performanța fiecărui chiriaș, oferindu-le o anumită soluție de sprijin pentru a-i ajuta să depășească această perioadă. Asistența poate veni în cele din urmă din chiriile reduse pentru o anumită perioadă de timp, precum și ajustarea chiriei în funcție de performanța comercianților”, mai declară oficialul AFI.

Citeste si:
Coronavirus 28 noiembrie| Un nou RECORD negativ
Coronavirus 28 noiembrie| Un...

În cazul în care va exista un al doilea lockdown, iar mall-urile se vor închide, reprezentanții AFI Europe România susțin că vor continua să sprijine activitatea partenerilor mall-ului.

Măsuri de protecție împotriva COVID-19

În condițiile în care numărul de cazuri COVID-19 crește într-un ritm foarte alert, au fost introduse o serie de măsuri pentru a limita pe cât de mult răspândirea noului coronavirus:

  • Limitarea persoanelor prezente în mall la 6.000, un număr mai mic în comparație cu limita de 10.000 de persoane din AFI Cotroceni;
  • Verificarea temperaturii;
  • Dezinfectant la intrarea în mall;
  • Plasarea autocolantelor pentru a menține distanțarea socială.

Odată ce ne apropiem de limita de 6.000 de persoane, vizitatorii vor fi rugați să părăseasă centrul comercial și să revină când numărul persoanelor din interior este în limita corespunzătoare.

Citeste si:
[FOTO] Cum arată roboții umanoizi care te întâmpină în mall
FOTO Cum arată roboții...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri