Carrefour a deschis al doilea hipermarket din Brașov și al 40-lea din România

Din 21 octombrie, brașovenii își vor putea face cumpărăturile zilnice în noul hipermarket Carrefour din AFI Brașov, al 40-lea din rețeaua națională și al 2-lea din oraș.

Hipermarketul oferă vinuri românești și din întreaga lume în primul WineSquare Carrefour din oraș, peste 1000 de produse BIO, precum și o zonă Gastro cu preparate și produse proaspete locale și internaționale, delicioase.

Peste 30.000 de produse sunt disponibile în magazinul fizic, putând fi cumpărate folosind inclusiv aplicația Carrefour și casele Self Service sau pot fi livrate direct acasă prin carrefour.ro și BRINGO.

Plastic la schimb cu fructe și legume

Între 21 și 27 octombrie, la Carrefour AFI Brașov, plasticul devine monedă de schimb pentru achiziționarea de fructe și legume crescute local, în cadrul campaniei Plata cu PET, parte din programul național Punem Preț Pe Plastic. Astfel, clienții pot achiziționa cu plastic fructe sau legume de la producătorii locali. Plata cu PET este disponibilă și la asociațiile HOSPICE Casa Speranței, Bucuria Darului și Complexul de servicii Măgura Codlea.

Mai mult, Carrefour implementează și în Brașov programul de colectare a uleiului uzat, oferind un 1 litru de ulei proaspăt, marcă proprie, la schimb pentru fiecare 3 litri de ulei folosit, și 2 litri de ulei proaspăt pentru fiecare 5 litri de ulei folosit. Această inițiativă se regăsește în toate hipermarketurile Carrefour și se derulează cu sprijinul organizației Respiră Verde, care va colecta și procesa uleiul folosit pentru a-l transforma în biocombustibil și alte derivate. Uleiul poate fi colectat și prin aplicația Bringo, anunțând livratorii direct din aplicație intenția de a preda uleiul folosit, la schimb, cu ulei proaspăt.

Citeste si:
Carrefour retrage un produs de la vânzare. Care este motivul
Carrefour retrage un produs...

Produse și rețete locale în Carrefour din AFI Brașov

În noul hipermarket din AFI Brașov vor fi și produse create după rețete locale și internaționale: brânzeturi de la „Ferma Cățean”, cu tradiție de peste 300 de ani în Țara Bârsei, sau preparate după rețete 100% italiene de „Formaggeria Da Giuseppe”, varietate de carne de la producători din regiune: „Dumbrava”, „La Nane”, „Raitar” sau “Fensegez Izek”, produse naturale de panificație preparate de „Brutăria Genica”, dar și patiserie artizanală, prăjituri de casă și torturi de la celebra „Cofetărie Deliciile Kronstadt” și de cofetari cu tradiție în Brașov, de la „Cofetăriile Saray”. Precum și fructe și legume crescute de fermierii din programul original Carrefour „Creștem România BIO” și de familiile din Cooperativa Agricolă Vărăști.

Pe lângă aceste produse alimentare, poți descoperi și o gamă de articole pentru casă, ustensile, electrocasnice sau noile colecții TEX. În același timp, magazinul mai oferă servicii complementare, precum comenzi de torturi, curățarea gratuită a peștelui achiziționat, zone de relaxare și WiFi gratuit.

Hipermarket în AFI Brașov este deschis de luni până duminică, între 08:00 - 22:00 și are peste 1500 de locuri de parcare.

Citeste si:
INTERVIU | Veranda Mall: Românii vin mai rar la mall, dar cheltuie...
Pandemia i-a dezvățat pe...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri