McDonald’s anunță lansarea inițiativei „Pai la Cerere”, care se desfășoară în toate restaurantele sale din România. De la finalul lunii octombrie, angajații McDonald’s oferă paie pentru băuturi exclusiv la cererea clienților, cu scopul de a încuraja consumatorii să renunțe la consumul paielor de plastic.

Excepțiile de la regulă sunt date de anumite băuturi, precum shake-urile, limonadele și frappe-urile de la McCafé, dar și comenzile de la McDrive, unde toate băuturile vor fi oferite cu paie. De asemenea, atunci când aleg să comande prin McDelivery, clienții au opțiunea de a alege în aplicațiile de comandă dacă vor să primească sau nu paie pentru băuturile lor.

Acțiunea face parte din angajamentul global McDonald’s de a dezvolta constant ambalaje mai sustenabile, astfel încât în 2025 să își atingă obiectivul ca 100% dintre ambalajele destinate clienților să fie produse din surse regenerabile, reciclate sau certificate și să recicleze ambalajele în toate restaurantele sale din întreaga lume.

Acesta este al doilea pas pe care compania îl face în acest an în România pentru a înlocui ambalajele existente cu variante mai sustenabile, după ce în ianuarie 2020 a schimbat ambalajul înghețatei McFlurry, înlocuind paharul de plastic cu o variantă realizată din hârtie. La finalul acestui an, McDonald’s va schimba și ambalajele de salată, urmând ca în 2021 să introducă noi variante sustenabile pentru soluțiile de ambalare din restaurantele sale.

La McDonald’s ne-am asumat că până în 2025, la nivel global, vom înlocui toate ambalajele de plastic din restaurante, astfel încât 100% dintre acestea să provină din surse regenerabile, reciclate sau certificate. Ne aliniem acestei promisiuni și la nivel local, în România, unde implementăm și dezvoltăm soluții de ambalare sustenabile.

Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România

Inițiativa „Pai la Cerere” face parte din platforma de sustenabilitate Better M, prin care McDonald’s promite să dezvolte noi soluții de ambalare pentru produsele destinate clienților, integrând constant în acest proces standardele de sustenabilitate și sugestiile venite din partea consumatorilor.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este unul dintre liderii pieței restaurantelor, cu 86 de restaurante în 26 de orașe, dintre care 41 restaurante cu McDrive și 41 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.500 de angajați.

Sursa foto: McDonald’s România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri