Burger King România se alătură mișcării de solidaritate începută de Burger King Marea Britanie și își îndeamnă clienții să cumpere produse de la alte restaurante de tip fast food, mai exact de la competiție.

Având în vedere contextul actual, în care domeniul HoReCa este unul dintre cele mai afectate sectoare, Burger King vine cu un mesaj de solidaritate în ideea de a susține business-urile din zona de restaurante.

Mesajul transmis de Burger King România:

Comandă de la Mec. Nu am fi crezut că o să vă cerem asta. Aşa cum nu am fi crezut că o să vă încurajăm să comandaţi de la KFC, Subway, Domino’s Pizza, Pizza Hut, Taco Bell, Calif... sau de la orice alte restaurante independente, prea multe să le menţionăm aici. Pe scurt, de la orice restaurant (fast-food sau mai puţin fast). Nu am fi crezut că o să vă cerem asta, dar restaurantele care au zeci de mii de angajaţi au nevoie acum de susţinerea voastră. Aşa că, dacă vrei să ajuţi, ai de ales între livrare, takeaway sau drive thru. Să-ţi comanzi un Whooper e mereu cea mai bună alegere, dar parcă nici Big Mac nu-i aşa de rău”.

Retail jobs

Deși restaurantele au fost închise la interior odată cu noile reglementări, acestea operează în continuare și pot onora comenzi de tipul delivery sau take away.

Sursa foto: Facebook/Burger King Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri