Lanțul american de fast-food Burger King îi îndeamnă pe britanici să cumpere de la McDonald's într-o postare distribuită pe rețelele sociale, ca urmare a instituirii unui nou lockdown începând cu 5 noiembrie, măsură ce îi obligă să își continue operațiunile doar prin livrarea la domiciliu sau comenzi ce vor fi luate la pachet.

Postarea are titlul ”Comandă de la McDonald”s” și continuă cu mesajul:

”Nu am fi crezut niciodată că îți vom cere să faci acest lucru. Așa cum niciodată nu am crezut că te vom încuraja să comanzi de la KFC, Subway, Domino”s Pizza, Pizza Hut, Five Guys, Greggs, Taco Bell, Papa John”s Leon… sau orice alt magazin alimentar, prea multe pentru a le menționa aici. Pe scurt, de la oricare alt lanț de mâncare.

Nu am fi crezut că îți vom cere să faci asta, dar restaurante ce angajează sute de mii persoane au nevoie de susținerea ta în acest moment.

Deci, dacă vrei să ajuți, continuă să te delectezi cu mâncăruri gustoase prin comandă la domiciliu, takeaway sau drive thru. Cumpărarea unui Whopper este întodeauna cea mai bună decizie, însă comandarea unui Big Mac nu este un lucru chiar atât de rău”.

Regatul Unit al Marii Britanii se confruntă cu un număr ridicat de noi cazuri, situație ce l-a împins pe premierul Boris Johnson să apeleze din nou la intrarea în carantină, de această dată pentru o lună, până la început de decembrie. Motivul principal este evitarea blocării sistemului medical din cauza creșterii accelerate a cazurilor de infectare. O prognoză făcută de specialiști ai guvernului de la Londra arată că s-ar putea înregistra 4.000 de decese pe zi în lunile de iarnă, dacă nu se iau măsuri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri