Reduceri de peste 80% la Fashion Days de Black Friday

Fashion Days, retailerul online de fashion, dă startul pe 11 noiembrie la Black Friday și oferă discount-uri de până la 85%. Campania de Black Friday va dura până pe 13 noiembrie.

Pentru anul acesta, Fashion Days a pregătit un stoc de produse în valoare de circa 200 de milioane lei. Clienții vor avea parte de produse reduse cu până la 85% la o mulțime de branduri, printre care și cele premium, precum Puma, Nike, UGG, Fossil, Calvin Klein, Furla, DESIGUAL sau Lacoste.

Black Friday este un eveniment pentru produse premium, pentru clienții care își doresc produse de la branduri de lux, dar care în alte momente ale anului nu reușesc să le achiziționeze”, spune Robert Berza, general manager Fashion Days.

Printre cele mai reduse produse vestimentare se numără cele de sezon: ghete, hanorace, jachete și cizme. Potrivit reprezentanților companiei, valoarea medie a comenzii de Black Friday de anul acesta va fi de circa 425 de lei, în creștere comparativ cu 415 lei în 2019. Valoare medie a produselor ar putea fi de 201 lei, în comparație cu 187 de lei în 2019.

Citeste si:
Comerțul online, de la ”drog” la o zonă necunoscută pentru mulți
Comerțul online, pentru unii...
Sursa foto: Pexels

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri