JYSK inaugurează un nou magazin

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, deschide, pe 19 noiembrie, un nou magazin în Turda. Acesta este cel de-al 92-lea magazin al retailerului în România.

Noul magazin este amplasat pe strada Câmpiei, în complexul comercial Nova Shopping Park, și are o suprafață totală de 1200 mp.

„Cu ocazia inaugurării am pregătit oferte care vor fi valabile timp de o săptămână, astfel încât clienții să ne poată vizita în condiții de siguranță și pentru a evita cozile. Cele mai mari reduceri ajung până la 75%, iar în ofertă sunt incluse peste 2000 de articole, inclusiv cel mai bine vândute produse din categorii precum mobilier de interior, saltele, perne, plăpumi, lenjerii de pat și decorațiuni pentru casă”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Turda, în perioada 19 – 25 noiembrie 2020. În noul magazin este prezentă și colecția de decorațiuni și accesorii de Crăciun pe care JYSK a pregătit-o pentru anul 2020.
Colecția include produse aurii, cu sclipici discret, sticla și aramă, precum și foarte multe perne sau pături care pot fi folosite pe tot parcursul anului.

Retailerul asigură clienții că sunt suficiente stocuri pentru produsele din magazin. JYSK Turda va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Citeste si:
Ce branduri vor fi disponibile în FASHION HOUSE Pallady?
Ce branduri vor fi...

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 24.000 de angajați și peste 2900 de magazine.
Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.
JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 91 de magazine în România.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri