Douglas lansează RO Brands, categoria dedicată brandurilor locale de cosmetice

Douglas, retailerul premium din industria de cosmetice, lansează categoriei RO Brands, dedicată brandurilor locale de cosmetice și produse de înfrumusețare, și invită consumatorii să recomande branduri locale pe care le apreciază, pentru a fi incluse pe platforma douglas.ro.

Noua categorie își propune să susțină brandurile locale și să ofere consumatorilor posibilitatea de a cumpăra de la cât mai mulți producători locali.

Categoria RO Brands include în momentul de față 14 branduri de cosmetice și produse de înfrumusețare românești: Apiterra, Bioten, Cupio, Deplin, Elmiplant, Essence de Roumanie, Gerovital, Iehana, Kinga Varga, NN Cosmetics, Nuca Organic, Raftul cu Miresme, Skin Novels și Tie-me-up.

„Scopul nostru este să devenim o platformă pentru acele branduri locale care oferă produse excelente, dar care nu se bucură de expunerea și recunoașterea pe care le merită”, Lavinia Ivas, country manager Douglas România.

Cu 250 de produse disponibile pe platformă în prezent, noul segment include produse de igienă personală, îngrijire a corpului și a feței, machiaj, accesorii și parfumuri.

Citeste si:
Douglas deschide prima parfumerie din orasul Suceava
Douglas deschide prima...

Pentru a extinde categoria RO Brands, Douglas invită toți românii să nominalizeze brandurile românești de produse cosmetice pe care ar dori să le găsească pe platforma online Douglas. Pentru a propune un brand local pe platforma Douglas, consumatorii români trebuie să trimită un e-mail la adresa dedicată, robrands@douglas.ro, în care să menționeze numele brandului, link-ul către site-ul acestuia sau altă pagină online relevantă, dar și motivul pentru care consideră că ar trebui să fie disponibil pe platforma online Douglas.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri