3 Decembrie 2020

McDonald’s deschide cel de-al 87-lea restaurant în România



Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s la nivel local, continuă investițiile în dezvoltarea rețelei și deschide cel de-al 87-lea restaurant din România. Acesta se va afla în curtea celui mai nou centru comercial deschis în Târgoviște. Deschiderea va avea loc în data de 15 decembrie.

Restaurantul de pe bulevardul I.C Brătianu, numărul 13C, dispune de 97 de locuri în interior, 64 de locuri pe terasă, și o cafenea McCafé, unde oaspeții se pot bucura de oferta bogată de cafele de calitate superioară și de deserturi delicioase.

Cu un design modern, noul restaurantul este dotat cu 6 kiosk-uri de comandă care le permit clienților să plătească contactless cu cardul bancar și să scaneze ofertele disponibile în aplicația de mobil, simplu și rapid. Fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele din bucătărie și este pregătită pe loc, conform standardelor de calitate McDonald’s.

Cu această inaugurare, finalizăm planul de extindere al rețelei de restaurante în 2020, un an în care am continuat să investim în digitalizare, în extinderea serviciului McDelivery și în siguranța restaurantelor noastre.

Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România

Toate restaurantele McDonald’s din România respectă măsurile Siguranță+, angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, clienții au acces la soluții dezinfectante, sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică.

Restaurantul funcționează între orele 7 dimineața și 9 seara, iar clienții pot comanda produsele preferate în restaurant, la pachet, la McDrive sau direct din confortul casei lor prin McDelivery.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 87 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 42 restaurante cu McDrive și 42 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.500 de angajați.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 159 de restaurante în șase țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, și alte companii globale.



Citeste si