PENNY deschide două noi magazine

PENNY România deschide două noi magazine în București și în Reghin, județul Mureș, ajungând la un număr total de 278 de magazine.

Magazinul PENNY din București de pe Bulevardul Decebal are o suprafață totală de 594 metri pătrați, patru case de marcat și 16 angajați. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă în intervalul orar 7:30 – 22:00 și duminica între 8:00 și 20:00.

Cel de-al doilea magazin deschis în luna ianuarie se află în Reghin, județul Mureș și este situat pe Strada Vânătorilor. Magazinul, cu o suprafață totală de 1.374 metri pătrați, dispune de 39 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități. Cei 17 angajați din noul PENNY îi așteaptă pe clienți la cumpărături de luni până sâmbătă între 7:30 și 21:00 și duminica între 8:00 și 20:00.

Ambele magazine deschise în luna ianuarie dispun de noul format PENNY: zonă extinsă pentru produse proaspete și mărci proprii.

PENNY este parte a grupului german REWE, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 278 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din 5.000 de angajați.

Citeste si:
INTERVIU Penny: Cum s-a adaptat retailerul într-un an pandemic
Daniel Gross, CEO PENNY...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri