Cine este Zoltán Pilecki, noul CEO al Casei Rusu

Casa Rusu, unul dintre cei mai mari producători și retaileri de mobilă din România, îl numește Zoltán Pilecki în funcția de CEO. Din această poziție, Zoltán Pilecki va continua dezvoltarea strategică a companiei, urmărind îmbunătățirea proceselor, expansiunea teritorială și dezvoltarea de noi produse.

Zoltán Pilecki (48 ani) are o experiență de peste 20 de ani în industria de retail cu o experiență de peste 20 de ani, timp în care a ocupat funcții de conducere în companii precum Alveus și Studio Moderna.

În 2002, Zoltán Pilecki a fost promovat Director General pentru operațiunile din România, iar în 2006, Director Regional pentru România, Moldova și Bulgaria. Între 2011 și 2020, a condus cu succes operațiunile Studio Moderna, compania care deține brandurile Top Shop, Dormeo și Delimano.

Noul CEO își propune să capitalizeze poziția de lider de piață a business-ului Casa Rusu pentru a-i continua creșterea pe piața locală și pentru a se extinde la nivel regional, în Europa, prin dezvoltarea rețelei de magazine și prin intermediul magazinului online.

În septembrie 2019, Cristian Rusu, fondatorul companiilor Casa Rusu și Rus Savitar, și Greenbridge Partners au încheiat un parteneriat strategic care viza dezvoltarea celor două companii românești. Cristian Rusu este acționar și continuă să conducă operațiunile companiei Rus Savitar în cadrul grupului Rus Savitar - Casa Rusu.

Citeste si:
Jeff Bezos nu va mai fi CEO al Amazon. Cine îi ia locul
Jeff Bezos nu va mai fi CEO...

Fondat în 1994 de către către familia Rusu, Grupul Rus Savitar – Casa Rusu este liderul național în producția de PAL, producând anual 2 milioane de mp de PAL din totalul de 6 milioane de mp disponibili în țară. Compania are aproximativ 1,300 de angajați și deține o rețea de 20 de magazine proprii și 7 magazine partenere.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri