Sévan Kaloustian, Managing Director Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România, a fost ales Vice Președinte ARPIM

Sévan Kaloustian a fost ales Vice Președinte al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM), cu un mandat de 2 ani, în cadrul celei mai recente Adunări Generale a organizației.

Prin această nouă poziție, Managing Directorul al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România va continua întărirea misiunii companiei la nivel local, prin colaborare și dialog deschis cu autoritățile și stakeholderii din domeniul sănătății.

Cine este Sévan Kaloustian

Sévan Kaloustian are o experiență de peste 10 ani în industria farmaceutică. A absolvit un Doctorat în Farmacologie şi un program de masterat în farmaco-economie, ambele urmate în cadrul Universităţii Montreal, Canada, continuând apoi cu un program post-doctoral la Academia Sinica din Taiwan şi un curs de specializare digitală în cadrul Columbia Business School, New York.

„Alegerea în poziția de Vice Președinte ARPIM mă onorează. Johnson & Johnson România are un angajament de lungă durată în relația cu ARPIM, cu autoritățile române din domeniul sănătății, cu societatea și pacienții. Misiunea noastră este clară și drumul nostru e trasat: vom lucra împreună pentru a continua creșterea accesului pacienților la medicamente inovatoare, avansând totodată efortul comun în privința taxei clawback, a modelului de stabilire a prețurilor, a predictibilității listei de rambursare a medicamentelor compensate și conturării unei legislații mai favorabile studiilor clinice. Cu atât mai mult în aceste momente, este crucial să facem tot ce ne stă în putință pentru a alinia nevoile și drepturilor pacienților români la nivel european, să ne asigurăm că beneficiază de cele mai bune tratemente medicale disponibile”, a declarat Sévan Kaloustian Managing Director al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România.

Johnson & Johnson datează de mai bine de 130 de ani.

Citeste si:
Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente, un...
Sévan Kaloustian, Managing...

Sursa foto: Johnson & Johnson România
Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri