Kaufland deschide un nou magazin și creează 95 de locuri de muncă

Kaufland România deschide, pe 21 ianuarie, un nou magazin în Târgu Neamț, oraș cu aproximativ 18.000 de locuitori, ajungând la o rețea națională de 139 de hipermarketuri. Prin această deschidere, compania creează 95 de locuri de muncă noi.

Noul magazin din Târgu Neamț are o suprafață totală de peste 5400 metri pătrați, dintre care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

În această perioadă, programul de lucru va fi de la 7:00 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 19:00.

Parcarea oferă 245 de locuri, din care 10 locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități și 8 locuri de parcare pentru părinți și rasteluri pentru biciclete.

Hipermarketul este prevăzut cu 8 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service.

Citeste si:
Kaufland a fost amendat cu circa 800.000 lei de ANPC, într-un an de...
Kaufland a fost amendat cu...

Kaufland Târgu Neamț are un raion de pește proaspăt, cu un sortiment variat, legume, fructe, produse proaspete la vitrină cu servire asistată, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Clienții au acces și la o zonă de Food Court, ce cuprinde o cofetărie și un fast food cu burgeri, precum și o farmacie și un punct de schimb valutar. Magazinul este dotat în exterior și cu un Grill, unde clienții pot găsi mâncăruri gustoase, gata preparate.

Despre autor
Raluca Nicolae
 Raluca a studiat Jurnalism la Universitatea Hyperion din București și a urmat un master în Comunicare mediatică și publicitate, în cadrul aceleiași instituții. Ea și-a început activitatea în presă în 2019, în departamentul economic al grupului Mediafax. În perioada 2019-2020, Raluca a acoperit domeniile start-up și fintech în cadrul Adevărul Financiar , publicație care face parte din grupul Adevărul . S-a alăturat echipei...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri