Profi a donat 10.000 euro pentru achiziționarea unui autoturism echipat cu cameră frigorifică

Retailerul Profi a donat 10.000 de euro pentru achiziționarea unui autoturism echipat cu cameră frigorifică astfel încât distribuția zilnică de vaccinuri anticovid să se poată face în condiții optime către toate centrele din județul Timiș.

Gestul Profi a pornit de la nevoia DSP Timiș de a dispune de un vehicul care să transporte vaccinurile în siguranță având în vedere că acestea trebuie menținute la temperaturi controlate.

„Consider că este de datoria noastră să ne îngrijim de comunitățile în care suntem prezenți cu magazine, iar acesta este unul dintre momentele când nevoia de sprijin este mai mare decât de obicei,” a afirmat Pawel Musial, Directorul general al rețelei de magazine Profi. „De altfel, de la începutul pandemiei și până acum, contribuțiile magazinelor noastre au mers de la simple vizoare protectoare și până la ventilatoare esențiale pentru secțiile ATI din spitale, ca să menționăm doar câteva dintre modalitățile în care contribuim concret la combaterea virusului.”

“Multumesc pentru ajutor mediului privat din Timiș care își aduce contribuția la această acțiune al cărei scop este îmbunătățirea stării de sănătate a populației din juteț,” a declarat Dr. Flavius Cioca, Directorul executiv al DSP Timiș.

Profi are peste 1400 de magazine deschise în mai bine de 650 de localități și o echipă ce însumează mai mult de 21.000 de membri.

Citeste si:
Profi, angajări la foc automat în pandemie
Profi, angajări la foc...

Sursa foto: Shutterstock
Despre autor
Raluca Nicolae
 Raluca a studiat Jurnalism la Universitatea Hyperion din București și a urmat un master în Comunicare mediatică și publicitate, în cadrul aceleiași instituții. Ea și-a început activitatea în presă în 2019, în departamentul economic al grupului Mediafax. În perioada 2019-2020, Raluca a acoperit domeniile start-up și fintech în cadrul Adevărul Financiar , publicație care face parte din grupul Adevărul . S-a alăturat echipei...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri