Profi a deschis două noi magazine ProfiGo în Timișoara, combinând funcționalitățile magazinului de proximitate cu cele ale unuia de convenience.

Noul format a fost anunțat pentru prima oară anul trecut, în septembrie, la inaugurarea magazinului concept Profi de la Ploiești, în cadrul căruia era testat ca zonă de convenience.

„În momentul de față, acest segment nu este realmente reprezentat în retailul românesc, așa că intervenim pentru a-l oferi,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi.

Cele două unități ProfiGO de azi sunt versiuni remodelate ale magazinelor care deja funcționau la parterul sediului Profi, pe Calea Sever Bocu, și pe Intrarea Doinei.

Citește și INTERVIU Profi: Câte magazine va inaugura retailerul în 2021?

Retail jobs

Retailerul plănuiește să remodeleze toate magazinele Profi din țară după modelul ProfiGo, cu un sortiment mai larg de produse ambalate gata de consum.

Profi este un lanț de supermarketuri și magazine de proximitate în România, cu peste 1400 de magazine. Printre țările în care Profi și-a extins afacerea se numără și Ungaria și Belgia.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Nicolae
 Raluca a studiat Jurnalism la Universitatea Hyperion din București și a urmat un master în Comunicare mediatică și publicitate, în cadrul aceleiași instituții. Ea și-a început activitatea în presă în 2019, în departamentul economic al grupului Mediafax. În perioada 2019-2020, Raluca a acoperit domeniile start-up și fintech în cadrul Adevărul Financiar , publicație care face parte din grupul Adevărul . S-a alăturat echipei...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri