Lidl inaugurează un nou magazin

Lidl deschide, pe 18 februarie, primul magazin cu acoperiș verde din Ploiești și al 12-lea de acest tip din portofoliul companiei. Odată cu deschiderea noii unități, se vor crea 35 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Ploiești are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de peste 110 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 21:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Noul magazin Lidl din Ploiești dispune de soluții și tehnologii morderne: sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație, stația de încărcare pentru automobile electrice, dar și acoperișul verde, care oferă o serie de beneficii pentru mediul înconjurător.

Acesta contribuie în primul rând la eficiența energetică a clădirii, prin menținerea unei temperaturi constante pe parcursul întregului an. În același timp, vegetația amplasată pe acoperiș are rolul de a filtra în mod natural apa pluvială, datorită multiplelor straturi componente, și de a reduce în același timp cantitatea de apă deversată în sistemele de canalizare.

Citeste si:
Lidl deschide un nou magazin
Lidl deschide un nou magazin

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri