Magazinul ocupa o suprafata de 180 de mp, fiind situat pe bulevardul Ion Mihalache din Bucuresti. In acest magazin vor lucra 4 angajati, a declarat Catalina Aldea, director comercial Mega Image.

Potrivit acesteia, oferta cuprinde peste 500 de produse congelate, de la legume pana la peste, fructe, inghetata, torturi, prajituri, produse bio. 90% dintre produse sunt marca proprie si sunt importate din tari precum Belgia, Grecia, Serbia si Franta. Exista si produse realizate in parteneriat cu firme din Romania, a mai spus Catalina Aldea fara a oferi detalii suplimentare in legatura cu numele companiilor respective.

“In Romania nu exista tehnologia pentru a realiza produse congelate. Vrem insa sa schimbam cu acest concept o perceptie, sa oferim clientilor solutii pentru a-si petrece mai putin timp in bucatarie”, explica Aldea.

Magazinul AB Cool Food este primul de acest gen lansat in cadrul grupului Delhaize, echipa din Romania lucrand la acest proiect timp de 5 luni.

Pentru acest an compania nu mai intentioneaza sa deschida o noua locatie, extinderea continuand anul viitor cu un magazin tot in Bucuresti, potrivit declaratiilor directorului comercial Mega Image.

“Ne uitam la zone din Bucuresti care sa fie accesibile, sa aiba locuri de parcare”, afirma Catalina Aldea.

Citeste si:

In schimb, compania are in plan introducerea livrarilor la domiciliu, comenzile urmand sa fie plasate fie telefonic, fie online.

Reteaua Mega Image a atins pragul de 250 de supermarketuri si magazine de proximitate la nivel national.

Mega Image este cea mai mare retea de supermarketuri din Romania, care cuprinde 250 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (150) si Shop&Go (100).

Anul trecut, Mega Image a obtinut un profit de 3,5 ori mai mare decat in 2011, de 46,7 milioane lei (10,5 milioane euro), la o cifra de afaceri cu 44% mai ridicata, de 1,75 miliarde lei (394 milioane euro).

Principalii competitori ai Mega Image sunt Profi, Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Selgros si Metro.