O nouă companie deschide birouri în București

TDCX, companie din industria externalizării proceselor de afaceri (BPO), deschide la București primul birou din Europa Centrală și de Est și al doilea din Europa, după lansarea operațiunilor din Spania, din urmă cu doi ani.

Cu un model de business dezvoltat pe piețele din Asia, TDCX își propune să construiască o mai mare prezență regională în Europa, prin furnizarea de servicii pentru clienți noi, precum și prin extinderea unor parteneriate regionale la nivel global. TDCX urmează să angajeze în primul an de activitate peste 100 de specialiști pentru biroul din București.

“Sunt încântat de această nouă investiție pe piața din România și, bineînțeles, de noua mea provocare profesională. În ciuda faptului că ne confruntăm cu o perioadă cu multe provocări la nivel mondial, lansarea TDCX în România reprezintă o confirmare a disponibilității talentelor pe plan local și a potențialului de creștere pe care țara noastră îl are”, a declarat Daniel Mereuță, Country Director TDCX România.

La nivel internațional, TDCX deservește organizații globale și oferă servicii companiilor din locații ca Singapore, Malaezia, Thailanda, Filipine, China, Japonia, Spania, Columbia, India și, de astăzi, România. Compania are o experiență solidă în domeniul tehnologiei, e-commerce, industria luxului, sectorul financiar, turism și sectorul ospitalității.

Citeste si:
Românii lucrează de acasă, dar companiile încă nu renunță la birouri
Valoarea tranzacțiilor de pe...

“Bucureștiul a bifat foarte multe criterii, ca destinație țintă de investiție, pentru a completa perfect biroul nostru multilingv din Barcelona. Bucureștiul este una dintre cele mai bune locații din Europa și oferă, de asemenea, acces la talente cu experiență în mediul digital”, explică Sophie Chelmick, vicepreședinte TDCX Europa.

Sursa foto: Pexels

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri