Sameday anunță extinderea serviciului easybox, prin inaugurarea lockerului 1.000 și își propune să dubleze capacitatea existentă, până la începutul anului 2022.

Operator al celei mai mari structuri de automate de livrare din România, Sameday a lansat primul locker în București, în septembrie 2018, iar, de atunci, compania a extins constant acest serviciu, acoperind toate județele țării și asigurându-și prezența atât în marile municipii ale României - cum sunt București, Cluj, Constanța, Iași, Timișoara - cât și în localități mai mici.

Astfel, în prezent, există în jur de 250 de lockere în Capitală, peste 60 în județul Ilfov și aproape 700 în țară. Exceptând regiunea București-Ilfov, județele din țară cu cel mai mare număr de easybox-uri sunt Cluj (85 lockere), Timiș (71), Iași și Constanța (58), Brașov (48).

Pentru amplasarea lockerelor easybox, Sameday a încheiat parteneriate cu centre comerciale, benzinării, centre rezidențiale, dar și cu persoane fizice, asociații de proprietari sau autorități publice locale.

În cei aproximativ doi ani și jumătate de la lansarea serviciului, Sameday a livrat peste 8 milioane de comenzi în easybox.

În București, de exemplu, peste 40% dintre cei care primesc opțiunea de livrare la easybox, optează pentru aceasta. Astfel, în 2021, Sameday a livrat, până în luna martie, peste 2.1 milioane de comenzi în lockere, înregistrând o creștere de 4 ori a volumelor, raportată la aceeași perioadă a anului trecut.

În prezent, printre retailerii care utilizează serviciului easybox se numără companii precum eMAG, Decathlon, Flanco, FashionDays, Elefant, Libris și Cărturești, alături de numeroase alte magazine online care oferă clienților lor opțiunea livrării în locker.

Înființată în 2007, Sameday se numără în prezent printre principalii jucători din piața românească de curierat. Compania oferă clienților și partenerilor servicii de curierat la nivel național, livrare în aceeași zi în București și în zonele limitrofe, program extins de livrare, de la 09:00, la 21:00 sau livrare în lockere. Sameday livrează fără a taxa kilometri suplimentari, în peste 7.000 de localități, și pune la dispoziția clienților serviciul easybox, care cuprinde peste 1.000 de lockere la nivel național.

În prezent, expedierile Sameday sunt procesate în două hub-uri logistice, unul amplasat în apropiere de orașul Chitila și unul în județul Sibiu.

Sursa foto: Sameday

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri