Dedeman deschide, pe 9 aprilie, un nou magazin în orașul Sfântu Gheorge. Acesta este locația cu numărul 55 al retailerului. Noul magazin este situat pe Strada Lunca Oltului, pe un teren cu o suprafață totală de peste 21.500 metri pătrați și face parte din complexul comercial Sepsi Value Center. Valoarea investiției se ridică la 11.5 milioane euro.

Cu ocazia deschiderii noului magazin, Dedeman angajează 140 de oameni. Noii angajați au urmat programe de pregătire specifice funcției, pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor clienților.

Dedeman Sfântu Gheorghe are o suprafață construită de aproximativ 9.500 metri pătrați, 950 dintre aceștia fiind destinați serei cu pergolă în care sunt expuse plantele, articolele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber.

Zona de exterior este amenajată cu spații verzi și cu 210 locuri de parcare. Tot aici, clienții vor avea la dispoziție și o stație dublă pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Noul magazinul a fost prevăzut cu un showroom de mobilă de 580 metri pătrați și cu unul dedicat mobilierului de baie și gamei de gresie și faianță. Următorul magazin Dedeman care va fi inaugurat anul acesta va fi cel din Ploiești – Blejoi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri