Anul 2020 a fost caracterizat de o accelerare incredibilă în transformarea digitală a instituțiilor, companiilor și profesioniștilor din întreaga Europă.

Răspândirea serviciilor și a soluțiilor digitale, în special a așa-numitelor „servicii de încredere” - care garantează valoarea legală a tranzacțiilor online - a fost puternic stimulată în principal de necesitatea urgentă de a garanta continuitatea afacerilor în cele mai acute faze ale pandemiei: din cauza perioadelor repetate de lockdown și a restricțiilor de călătorie, interacțiunile fizice dintre persoane au fost limitate semnificativ.

Datorită digitalizării, băncile și instituțiile financiare au continuat să garanteze clienților posibilitatea de a deschide conturi curente, de a obține împrumuturi sau de a reprograma ratele împrumuturilor on-line. În același mod deosebit de simplu a fost posibilă semnarea de la distanță a polițelor cu companiile de asigurări, precum și solicitarea activării cartelelor SIM cu operatorii de telefonie mobilă. Fără a uita numeroșii antreprenori care au reușit să semneze contracte fără a fi nevoie de întâlniri directe cu clienții și furnizorii.

Exemplele ar putea continua....

Ce se va întâmpla când situația de urgență va înceta?

Cert este că lumea nu va mai fi niciodată cea dinainte, iar instrumentele digitale de încredere vor fi tot mai indispensabile în modelele operaționale care, de acum înainte, vor fi dominante la nivel mondial.

Iată de ce acesta este momentul potrivit pentru a începe proiecte de inovare care nu se limitează la simpla introducere de instrumente unice, ci influențează tranzacția digitală în ansamblu.

Crearea unui adevărat lanț de încredere este singura cale pentru o transformare digitală de succes capabilă să permită modele și procese de afaceri cu adevărat inovatoare.

Tocmai această abordare permite InfoCert (Tinexta Group), cel mai mare furnizor de servicii de încredere calificat din Europa, să fie recunoscută drept adevăratul specialist în încredere digitală.

Soluțiile sale de ultimă generație, multe dintre care sunt protejate prin brevete, nu sunt numai „de încredere”, ci sunt și deja conforme cu reglementările Uniunii Europene și ale fiecărui Stat membru, deci și cu legislația română.

Mai mult decât atât, din perspectiva sa internațională, InfoCert consideră România una dintre piețele emergente cu cel mai mare potențial, în virtutea atenției companiilor și a profesioniștilor locali către strategiile de dezvoltare și creștere bazate pe inovație. De la centrul său comercial din București, InfoCert oferă soluții de digitalizare care să răspundă pe deplin nevoilor specifice de organizare și de business ale acestora. Soluții care se integrează, de asemenea, cu sistemele de management corporativ deja adoptate, garantând cele mai înalte standarde de securitate, o experiență de utilizator fără fricțiuni și desigur, nivelul indispensabil de încredere digitală.

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul:

www.infocert.digital

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri