Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că nu a existat niciodată în coaliţia de guvernare o discuţie cu privire la impozitarea profitului multinaţionalelor.

Orban a fost întrebat dacă au existat discuţii în coaliţia de guvernare cu privire la impozitarea profitului multinaţionalelor, conform Agerpres.ro.

"Nu a existat niciodată un astfel de subiect", a afirmat Ludovic Orban, la sediul central al PNL.

El a arătat că discuţiile de miercuri din coaliţie vor viza în special forma legislativă privind desfiinţarea Secţiei speciale.

"În principal discutăm de Secţia specială şi de forma legislativă prin care să desfiinţăm Secţia specială în urma punctului de vedere adoptat de Comisia de la Veneţia", a menţionat Orban.

Liderul PNL a mai precizat că momentan nu există o decizie luată cu privire la subiectul Roşia Montană.

"Am avut o discuţie la nivelul coaliţiei legată de acest subiect. Deocamdată nu există o decizie luată cu privire la acest subiect. (...) Se poate purta o discuţie cu privire la perimetrul care să fie încadrat în UNESCO, o discuţie care are o legătură şi cu procesul în care este implicată România", a mai spus Ludovic Orban.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri