Codruț Nicolau este noul General Manager Edenred România, rol pe care îl va ocupa începând din această lună. Codruț Nicolau, care renunțase la funcția de director general adjunct în cadrul Patria Bank, preia această funcţie de la Dana Sîntejudean, promovată, la începutul anului, în cadrul grupului, ca Director Regional, Edenred Europa Centrală şi de Est.

În calitate de General Manager, Codruț Nicolau va continua să implementeze strategia de digitalizare accelerată a Edenred România – atât portofoliul de soluții care alcătuiesc ecosistemul de beneficii, cât și procesele interne ale companiei.

„Mă alătur cu bucurie unei companii valoroase, puternic orientată spre inovaţie şi digitalizare, atât în operaţiunile de zi cu zi, cât şi în dezvoltarea de noi soluţii ce oferă o experienţă unică partenerilor, clienţilor şi beneficiarilor. Am convingerea că Edenred va continua să joace un rol esenţial în modelarea viitorului pieţei de beneficii pentru angajaţii din România şi îşi va consolida poziţia de lider de piaţă. Îmi propun ca, alături de una dintre cele mai performante echipe, să construim un business de tip one-stop-shop, având la bază o platformă tehnologică modernă, în care beneficiile extrasalariale să fie gestionate cu uşurinţă”, a declarat noul manager al Edenred România.

Noul General Manager vine o experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar şi cu expertiză în mai multe aspecte ale business development (strategie, managementul vânzărilor, marketing, planning & controlling, project management, data science şi risk management). Acesta a renunțat la funcția de director general adjunct al diviziei comerciale Patria Bank la finalul lunii mai.

România, țară lider în inovație pentru Edenred

„Sunt mândră de realizările Edenred România şi de contribuţia semnificativă la transformarea digitală a industriei de beneficii şi la conştientizarea impactului pe care soluţiile noastre îl au în economia românească. Mă bucur să continui, alături de echipele din Europa Centrală şi de Est, dezvoltarea de soluții inovative cu impact rapid asupra calității serviciilor pe care le oferim. Numirea noului General Manager la Edenred România este un moment important pentru regiunea pe care o coordonez, România fiind una dintre țările lider în inovație și cu un rol esenţial în cadrul regiunii. Codruț este un lider cu abilități remarcabile și am convingerea că vom colabora cu succes pentru a îndeplini obiectivele strategice de digitalizare spre 100% a portofoliului nostru de soluții”, a spus Dana Sîntejudean, Director Regional, Edenred Europa Centrală şi de Est.

Dana Sîntejudean s-a alăturat companiei Edenred în 2003. După gestionarea mai multor roluri în cadrul departamentelor Comercial şi Public Affairs, în 2016 a devenit Deputy Managing Director Edenred România. În urma rezultatelor excelente obţinute, în 2018, Dana Sîntejudean a fost promovată Managing Director Edenred România.

Companie ce funcționează ca platformă de servicii și plăți, Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri