MAM Bricolaj, companie românească din industria de bricolaj, anunță deschiderea unui magazin Brașov, care își va putea primi clienții începând cu luna octombrie 2021, acesta fiind primul magazin din afara Bucureștiului.

Reprezentanții companiei au spus pentru wall-street.ro că bugetul alocat pentru această investiție este de 500.000 de euro. MAM Bricolaj Brașov este primul magazin deschis de companie în afara Capitalei și este primul pas din strategia de a se extinde în țară. Totodată, este al doilea magazin inaugurat în 2021, după cel din Prelungirea Ghencea.

Magazinul MAM Bricolaj Brașov va fi situat în zona comercială Bartolomeu și va oferi 20 de locuri de muncă, iar posturile disponibile sunt de consilieri de vânzări, merchandiseri și gestionari. Oferta de produse rămâne aceeași precum în magazinele din București. Mai exact, este specializată pe accesorii și materiale pentru mobilier, dar și conexe. În portofoliul de produse se regăsesc accesorii de bucătărie, dressing, panouri din pal melaminat și MDF, blaturi de bucătărie, balamale, organe de asamblare, scule, electrice, adezivi și profile de aluminiu.

Anticipează vânzări de 500.000 de lei lunar

Estimarea MAM Bricolaj este că noul magazin din Brașov va ajunge lunar la vânzări de aproximativ 500.000 lei. În ceea ce privește atingerea pragului de breakeven, compania se așteaptă să se întâmple acest lucru după primul an de activitate. Însă, datorită zonei cu un trafic ridicat de clienți, se așteaptă ca în Brașov să îl atingă mult mai repede.

„Decizia de a deschide un nou magazin MAM Bricolaj a venit ca un răspuns firesc în urma succesului din ultimul timp și a interesului tot mai crescut pentru produse de calitate. Totodată, ne-am propus să ajungem în cât mai multe orașe din țară și să le fim alături românilor în proiectele lor prin consultanță de cea mai bună calitate și un portofoliu cuprinzător pentru a-și asigura un confort potrivit stilului lor de viață. Am ales orașul Brașov ca locație datorită fluxului crescut de clienți, dar și din punct de vedere al dezvoltării acestuia”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Cristian Găvan, fondatorul MAM Bricolaj.

Retail jobs

În prima jumătate a anului 2021, MAM Bricolaj a avut peste 148.000 de tranzacții, în creștere cu 27% față de 2020. Cele mai populare categorii de produse sunt cele de organizare în bucătărie și dressing, sistemele de uși glisante și saltelele.

Sursa foto: Facebook / MAM Bricolaj
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri