Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanti retaileri de bricolaj la nivel mondial si unul din liderii pietei de bricolaj din Romania, continua expansiunea in Moldova si va deschide pe 24 iunie, primul magazin din Iasi.

Magazinul este, astfel, al paisprezecelea din retea si se intinde pe o suprafata de 13.000 mp.

De asemenea, magazinul pune la dispozitia clientilor sai un spatiu drive-in dispus pe o suprafata de 4.000 mp, unde fiecare isi poate face cumparaturile simplu si rapid, incarcandu-si direct marfa in masina.

In magazinul din « capitala » Moldovei vor lucra aproximativ 100 de angajati.

In prezent, in Romania, functioneaza 13 magazine Leroy Merlin (doua magazine in Bucuresti: complexul comercial Sun Plaza si parcul comercial Colosseum, un magazin pe Soseaua Alexandria, in Bragadiru, Ilfov , un magazin in Craiova – Electroputere Mall, un magazin lang Ploiesti, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin in Brasov pe Bd. Griviei Nr.1L, un magazin in Constanta pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207, doua magazine in Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 si pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, un magazin in Sibiu in incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Selimbr, un magazin Suceava pe Calea Unirii, nr. 27B, un magazin in Targu Mures pe Strada Gheorghe Doja 243 – Promenada Mall si un magazin in Bacau situat pe Calea Republicii, nr. 181 - centrul comercial Hello Shopping Park.

Piata locala de bricolaj traverseaza poate una dintre cele mai animate perioade, fiind marcata de fuziuni si achizitii, exituri sau repozitionari. Leroy Merlin, alaturi de Dedeman,Praktiker, Kingfisher, OBI, si Hornbach sunt principalii actori ai celui mai dinamic sector din retail, inca din anul 2014.

Printre cei mai mari jucatori specializati pe acest segment se numara lanturile locale Dedeman sau Arabesque, precum si Praktiker, Kingfisher, Hornbach sau Mr. Bricolage.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri