În perioada 30 - 31 iulie 2021, KFC, Pizza Hut și Taco Bell lansează noi oportunități de angajare în restaurantele din București prin organizarea unui târg de joburi inedit. După aproape 17 luni de pandemie în care târgurile de joburi s-au mutat în mediul online, companiile propun celor interesați un târg dedicat care facilitează interviuri față în față, cu posibilitatea de ofertare a candidaților selectați chiar în aceeași zi.

În cadrul evenimentului vor fi luate toate măsurile necesare pentru păstrarea distanței fizice și respectarea regulilor sanitare în contextul COVID-19.

Târgul de joburi se va desfășura la Centrul de Pregătire și Excelență a Sphera Franchise Group, compania care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, o locație centrală, într-un sediu prietenos și accesibil, situat pe Str. Nicolae Bălcescu 17A, Sector 1, București, în imediata vecinătate a stației de metrou Universitate.

O echipă dedicată va întâmpina vizitatorii din cadrul târgului, oferindu-le toate detaliile despre posturile disponibile în cadrul fiecărui brand: responsabilitățile specifice și oferta salarială, bonusuri, oportunități de avansare, program de lucru, în funcție de interesul participanților pentru un anumit post:

  • 30 iulie, în intervalul orar 11.00 – 19.00
  • 31 iulie, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

Cei interesați de un job în cadrul restaurantelor KFC, Pizza Hut și Taco Bell vor putea să înceapă activitatea chiar din sediul central unde vor îndeplini pe loc formalitățile de angajare cu buletinul sau CV-ul, dacă sunt selectați, În cadrul târgului sunt așteptați:

  • cei care se află la început de carieră și doresc să învețe ce înseamnă un job
  • cei care se află în căutarea unui job care să îi ajute să dobândească diverse competențe necesare în viitor (customer care, time management, calitatea serviciilor și produselor etc)
  • cei care vor să facă o schimbare profesională către zona ospitalității
  • cei care își doresc să fie parte din echipa brandurilor preferate.

De asemenea, proximitatea față de stația de metrou Universitate, o locație centrală, amplasarea stradală, ușor de accesat cu ajutorul diverselor mijloace de transport reprezintă acum un avantaj în procesul de angajare pentru participanți.

În cazul în care potențialii candidați nu au disponibilitatea de a lua parte la interviurile directe din perioada 30 – 31 iulie 2021, însă au interesul de a obține mai multe informații despre joburi, aceștia sunt invitați să completeze formularele de aplicare, disponibile online pe platformele dedicate: www.kfc.ro/realcv pentru KFC, www.pizzahut.ro/cariere pentru Pizza Hut și https://www.taco-bell.ro/cariere/ pentru Taco Bell sau să depună CV-ul completat în cutiile de colectare special amplasate într-unul din restaurantele: Pizza Hut ParkLake, KFC ParkLake, KFC Veranda, KFC Crângasi, KFC Cotroceni, KFC DT Mihai Bravu, KFC Gara de Nord, KFC DT Olteniței, KFC Drumul Taberei și Taco Bell Cotroceni.

Ce beneficii oferă angajatorii

Beneficiile oferite pe lângă pachetul salarial, care diferă în funcție de postul și programul de lucru pentru care optează fiecare candidat, constau în:

  • tichete de masă în acord cu prezența la lucru
  • majorări salariale la 3 luni de la angajare, la 1 an și la 2 ani
  • bonus de loialitate la 1 an de activitate
  • bonusuri de performanță acordate pe criterii specifice
  • prime de Paște și Crăciun
  • 1 zi de concediu de odihnă în plus față de ceea ce prevede legislația actuală.

Ce locuri de muncă sunt disponibile

Joburile disponibile promovate în cadrul târgului sunt:

  • lucrător bucătărie
  • casier
  • ospătar
  • curier.

Programul de lucru este de luni până duminică, 5 zile din 7 zile, pe o normă de lucru de 4 ore, 6 ore, 8 ore, 12 ore sau de weekend (8 ore în perioada vineri – duminică), în funcție de preferințele fiecărui candidat. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

Sursa foto: KFC Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri