Lanțul de cafenele TED'S COFFEE CO., fondat de Vasi Andreica, continuă investițiile și anunță deschiderea a trei noi locații în București în luna septembrie.

Noile investiții vor avea loc după ce în ultimele 15 luni au fost lansate 11 locații, unele dintre acestea fiind concepte noi pentru TED’S COFFEE, cum ar fi conceptul de cafenea bancară dezvoltat alături de Techventures Bank, și o locație nouă în cartierul rezidențial Onix din Pipera.

Două dintre deschiderile din luna septembrie din București vor fi în formate noi și cu suprafețe mai mari, cu o ofertă mai mare pe partea de food: o cafenea în zona Dorobanți - Piața Romană – ASE ), și a doua în complexul One Floreasca City. A treia cafenea va fi o redeschidere a locației din clădirea de birouri Euro Tower, într-un format nou.

Vasi Andreica, CEO TED’S COFFEE

TED’S COFFEE CO. are în prezent o reţea cu 44 cafenele la nivel naţional, iar investiţia într-o cafenea este cuprinsă între 50.000 euro și 100.000 euro.

“Piața de birouri dă ușoare semne de revenire, așteptăm mijlocul lunii septembrie să vedem dacă se vor repopula clădirile, și, bineînțeles, sperăm să nu fie cazul unui nou lockdown. Cafenelele stradale și cele din mall-uri își revin mai rapid, iar unele dintre acestea au ajuns la nivelul de vânzări anterior pandemiei, de altfel un semn bun pentru perioada următoare”, adaugă Andreica.

În contextul planurilor de extindere a rețelei de cafenele pentru următorii ani, compania TED’S COFFEE caută francizați alături de care să preia locații existente sau să dezvolte cafenele noi.

TED’S COFFEE CO. este un brand de cafenele lansat în anul 2013 care s-a dezvoltat la nivel național în centre comerciale, în clădiri de birouri şi stradal, prin mai multe concepte inovatoare. Fiecare concept are particularitățile sale, iar echipa TED’S implementează mereu acel tip de cafenea care se pretează cel mai bine pentru locația respectivă.

Sursa foto: TED'S Coffee

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri