Get’s Bet și reprezentații echipei de fotbal CSA Steaua București au anunțat, în cadrul unei conferințe private ce a avut loc în data de 3 August 2021, începutul unui parteneriat strategic de comunicare pe parcursul următorilor 2 ani.

Începând cu data de 30 Iulie 2021, Get’s Bet a devenit sponsor principal al echipei Steaua București. De asemenea, odată cu începutul acestui parteneriat, folosirea emblemei echipei Steaua București a devenit posibilă în diferite campanii de promovare ale brandului, în prezent, rulând o campanie outdoor: Get’s Bet partener oficial Steaua București.

Parteneriatul se bazează pe valori împărtășite de ambele entități: performanță și integritate, dar și pe misiunea de a oferi profesionalismul unui entertainment dorit și așteptat de pasionații sportului.

„Suntem mândri de acest parteneriat cu Steaua București, dorința noastră fiind, de a întări misiunea comună pentru susținătorii și pasionații de fotbal care sunt în căutare continuă de experiențe învingătoare. Încrederea este un punct principal pe care dorim să îl transmitem în fiecare mesaj și colaborare pe care o avem, Get’s Bet fiind un susținător al celor care au adus performanță și valoare în fotbalul românesc: în anul 2019, am început o campanie amplă de comunicare împreună cu cei 2 mari jucători ai Generației de Aur a fotbalului românesc: Marius Lăcătuș și Gavril Pele Balint, care și în prezent sunt ambasadorii brandului Get’s Bet “ a declarat Cristian Roman, Managing Partner Get’s Bet România.

„În continuare, vom susține și vom contribui la îndeplinirea celei mai arzătoare dorințe a clubului sportiv Steaua: să reînvie spiritul de fruntași, devenind lideri în Liga 1, iar suporterii să umple stadionul pentru o atmosferă de top. Get’s Bet va onora această performanță pas cu pas, prin multiple acțiuni de promovare și beneficii pentru jucători, cât și pentru suporteri”, a declarat George Radu, Director Executiv Get’s Bet România.

„Parteneriatul între Steaua și Get’s Bet a reprezentat un succes încă de la bun început!

Faptul că Steaua se situează în acest moment pe primul loc în clasament este într-o bună măsură și meritul partenerilor noștri. Mă bucur foarte mult că am putut atrage ca sponsor principal la Steaua o companie cu capital 100% românesc, condusă de oameni dedicati, inovatori și super profesioniști!

Sunt încrezător că această colaborare va ajuta ambele companii să își atingă atât obiectivele imediate, cât și cele pe termen lung! Fortza Steaua!”, a declarat George Ogăraru.

“Am găsit la partenerii noștri de la Get’s Bet aceeași ambiție de a face performanță, aceeași atenție la detalii, aceeași grijă pentru a crește făcând pașii corecți. A contat desigur și pasiunea lor sinceră pentru Steaua și respectul deja dovedit pentru valorile acestui club. La final, în fața celei mai bune oferte de colaborare, din toate punctele de vedere, deciza a fost una cât se poate de ușoară”, a declarat Razvan Bichir, comandant CSA Steaua Bucuresti

Get’s Bet, companie fondată în 2004, este una dintre puținele companii cu capital 100% românesc și unul dintre liderii principali din industria de jocuri de noroc din România. În prezent, sunt peste 850 de locații Get’s Bet în România și o platformă online getsbet.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri