Grace Couture Cakes, brandul care a introdus în România conceptul de cofetărie couture, lansează un nou serviciu online prin care clienții pot comanda torturi și prăjituri personalizate. Grace Events Shop oferă clienților posibilitatea să aleagă decorul, compoziția și dimensiunea tortului sau deserturi pentru candy bar, din confortul propriei locuințe. Investiția în dezvoltarea serviciului a fost de aproximativ 10.000 euro.

„Digitalizarea serviciilor reprezintă de foarte mult timp o prioritate pentru business-ul nostru, iar perioada pandemiei a accelerat acest proces. Dacă la finalul anului 2019 am lansat primul magazin online din România dedicat deserturilor şi cadourilor de cofetărie couture, ultimele luni le-am dedicat dezvoltării unei noi experiențe online pentru ca și zona de evenimente să beneficieze de o înregistrare facilă a comenzilor pentru torturi și prăjituri personalizate”, a declarat Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Clienții își pot personaliza online comanda în funcție de numărul de invitați, gusturile și aromele preferate, culori și detaliile de decor, în ton cu tema petrecerii, indiferent dacă este vorba despre o aniversare, nuntă, botez sau eveniment corporate.

Tortul sau prăjiturile comandate pot fi livrate la adresa dorită din București și împrejurimi sau pot fi ridicate de la atelierul Grace Couture Cakes. Pachetele de candy bars de pe site includ amenajarea candy bar-ului la locație, cu suporturi și obiecte decorative din portofoliul Grace Couture Cakes.

În plus, cutia de degustarea de torturi, lansată în urmă cu un an, este acum disponibilă pentru și pentru comenzi online. Astfel, clienții își pot compune o selecție de 6 compoziții din cele 13 torturi Signature Cakes, rețete originale din portofoliul atelierului de cofetărie couture. Cutia de degustare Grace Tasting Box va fi livrată acasă, dându-le posibilitatea de a savura și alege tortul pentru eveniment.

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetărie couture, recunoscut pentru lansarea tendințelor din domeniul haute patisserie în România. Gamele proprii de dulciuri includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar, Éclair Affair și Craquelin Choux, alături de macarons, praline artizanale și alte dulciuri și prăjituri în ediții speciale dedicate sărbătorilor: Crăciun, Revelion, Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie, Paște sau Halloween.

Sursa foto: Grace Couture Cakes

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri