Sportisimo România, retailer ceh de articole sportive, deschide un nou magazin în Ploiești, în Prahova Value Center, ajungând la o rețea națională de 41 de unități. Noul magazin are o suprafață de 780 metri pătrați.

Cu ocazia deschiderii noului magazin din Ploiești, clienții vor beneficia de o reducere de 10% la toate articolele din magazin, în perioada 3-5 decembrie 2021.

Clienții Sportisimo vor găsi o gamă variată de articole sportive, de îmbrăcăminte și încălțăminte, de la branduri precum Nike, adidas sau Puma. Programul de lucru al noului magazin va începe de la 9:00 până la 21:00, de luni până duminică.

„Noul magazin va pune la dispoziție clienților o ofertă extinsă de produse, care să acopere toate nevoile actuale de consum”, a declarat Petru Andronic, Country Manager Sportisimo România.

Reprezentanții companiei plănuiesc ca în următorii cinci ani să își dubleze rețeaua de magazine și să ajungă la peste 70 de locații în România.

Sportisimo, prezent de șase ani în România, deține 41 de magazine pe piața locală și un shop online. Sportisimo a început ca o mică afacere de familie, în 1999, iar în prezent deține o gamă de echipamente sportive pe piața comercială din Cehia și Slovacia. Compania are în jur de 200 de magazine în Europa, din care 108 sunt în Cehia, 47 în Slovacia, 2 în Ungaria și 2 în Bulgaria.

Sursa foto: Sportisimo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri